2777
2789
عنوان

شوهر نا فهم

446 بازدید | 28 پست

شوهرم وقتی عصابم خرده وحرفمون میشه هیچ تلاشی نمیکنه ک مشکل رو حل کنه ول میکنه میره حتی جواب اسمس هامو نمیده ک اروم شم

بعد اخرشب ک میاد شوخی وخنده و من غمگین وناراحت

بعد ک میگم چرا بیمحلی میکنی میگه حرفات چرت وپرته جواب ندم بهتره

بنظرتون بزنم لهش کنم؟

بی من نتوانی این خط و نشان  

جواب نده 

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توهم خودتو بزن به بیخیالی عین خودش بعضی مردا فکر میکنن تحفه ان واقعا 

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

نافهم همون نفهم خودمونه؟!🤔

شاید واقعا حرفات چرت و پرته😐ببخشیدا اخه انقدر اینجا اسکرین میزارن از چتاشون با شوهراشون و بد و بچگونه حرف میزنن با شوهرشون ادم دیگه تا نبینه باور نمیکنه😶

ولی این اخلاق شوهرت که بعد اروم شدنش میاد سمتت خودش خیلی خوبه

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

اتفاقا کار درستی میکنه موقع جر وبحث میره بیرون.

اون لحظه ممکن خودش هم عصبانی باشه چیزی بگه که اوضاع بدتر بشه

بهترین راه سکوت یکی از دوطرف موقع دعواست، وقتی جو آروم شد دوباره به هم برگردن.

من کار شوهرت رو درست میدونم⁦✔️⁩

⛔❌🚫درخواست دوستی🚫❌⛔