2777
2789
عنوان

ناراحت می شدید؟

117 بازدید | 14 پست

فک کنین دوتا خواهرین.شوهر خواهر بزرگتون رئیس باشه و وضع خوب و شوهر شما کارگر.بعد خواهر بزرگترتون به یه غـــریـــبــه بگه که بابام وقتی شوهر من میاد میگه به به رئیس فلان جا بهش افتخار میکنه .ولی شوهر این که میاد نه افتخاری نداره 

حتی اگه حق با خواهرت باشه و باباتون همچین رفتاری هم بکنه.

شما دلتون میشکنه؟؟؟

اره

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه زیاد

چون واقعیت رو پذیرفتم

و البته نظر غریبه برام مهم نیست چون میدونم شوهرم کارگرم که باشه بی افتخارم باشه بازم نون حلال میاره و همینکه من ازش راضیم برام بسه احتیاجی به رضایت یا ترحم دیگری نیست♡

من اگه بودم اول ارتباطمو با خانوادم کم میکنم همه این حرفا رو به مادرت بگو مطمین باش به پدر و خواهرت انتقال میده بزار بفهمن ناراحت شدی

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

بچه ها من فقط اومدم درد دل کنم .لطفا کسی توهین نکنه.

از وقتی این اتفاق افتاده من هرروز دارم گریه میکنم و هربار باز دلم میشکنه .و ادم درونگرایی هستم نمیتونم چیزی بگم فقط ساکت موندم .نمیدونم چجوری فراموشش کنم 

من اگه بودم اول ارتباطمو با خانوادم کم میکنم همه این حرفا رو به مادرت بگو مطمین باش به پدر و خواهرت ...

هیچکدوم از خانوادم اونو نمیخان.حتی مامانمم بهم متلک میپرونه .بعضی وقتا میگم دلم میخاد اینکارو کنم مامانم میگه با اون نمیتونی به ارزوهات برسی.

من فقط میتونم گریه کنم .

دکتر بهم گفته داری ام اس میگیری و هیچکس از خونوادم نمیدونن و گفته نباید اصلا استرس و ناراحت بشی .و هرروز با گریه هام داره اوضاعم بدتر میشه