فک کنین دوتا خواهرین.شوهر خواهر بزرگتون رئیس باشه و وضع خوب و شوهر شما کارگر.بعد خواهر بزرگترتون به یه غـــریـــبــه بگه که بابام وقتی شوهر من میاد میگه به به رئیس فلان جا بهش افتخار میکنه .ولی شوهر این که میاد نه افتخاری نداره
حتی اگه حق با خواهرت باشه و باباتون همچین رفتاری هم بکنه.
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
و البته نظر غریبه برام مهم نیست چون میدونم شوهرم کارگرم که باشه بی افتخارم باشه بازم نون حلال میاره و همینکه من ازش راضیم برام بسه احتیاجی به رضایت یا ترحم دیگری نیست♡
بچه ها من فقط اومدم درد دل کنم .لطفا کسی توهین نکنه.
از وقتی این اتفاق افتاده من هرروز دارم گریه میکنم و هربار باز دلم میشکنه .و ادم درونگرایی هستم نمیتونم چیزی بگم فقط ساکت موندم .نمیدونم چجوری فراموشش کنم