2777
2789
عنوان

مامانا بیایییییین😭😭😭😭😭😭

213 بازدید | 14 پست

دخترم ۳۴ روزشه .دو هفته ایه خیلی خیلی گریه میکنه شبا اصلا نمیخوابه تا متوجه شدم تا به شونه چپش دست میزنم جیغ میزنه بردمش پیش یه خانومی که اگه رگش افتاده رگشو بگیره گفت هم از جلو هم از پشت رگش افتاده.یکم ماساژش داد دخترم جیغ میزد و با پارچه پیچیدش.ولی باز دیشب گریه کرد تا خود صبح.کسی تجربه ای داره در اختیارم بزاره .دردش کی خوب میشه

آنقدر شوق تو دارم که خداااااا میداند😍😍😍😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شایدازجاش دراومده دخترمنم خیلی گریه میکردتابردیم پیش ی خانوم ک دررفتگیاروجامیندازه

همین ک گذاشتم زمین گفت زانوش دراومده همین ک جاانداخت بخداخوب خوب شد

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
شایدازجاش دراومده دخترمنم خیلی گریه میکردتابردیم پیش ی خانوم ک دررفتگیاروجامیندازه همین ک گذاشتم زم ...

نه خانومه‌ گفت رگ به رگ شده.من خیلی به این چیزا اعتقاد دارم و کاملا هم درسته

عزیزم فکر نمیکنی باید دکترببری

دکتر همش میگه چیزی نیست داداشای خودمم پزشکن اونا هم میگن ببرش پیش کسی که این طب قدیمی هارو بلد باشه رگشو بگیره

احتمالا رگش میگیره طفلی بچه اذیت میشه، روغن زیتون اصلا ضرری نداره خودت بزن براش آروم ماساژ بده گردنش هم ماساژ بده شاید اصلا از گردنشه بعد حوله گرم کن بزار روش حواست باشه تکون نده امشبو اینکارو بکن شاید بهتر بشه اگه بهتر نشد میبریش دکتر 

احتمالا رگش میگیره طفلی بچه اذیت میشه، روغن زیتون اصلا ضرری نداره خودت بزن براش آروم ماساژ بده گردنش ...

ببرمش پیش دکتر ارتوپد اطفال یا اطفال؟