2777
2789
عنوان

پری نمیاد😕

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 38 پست
منم پلی کیستیکم.عین تو دوماه پریود نشدم قرص ویتاگنوس و خوردم و هرروز رازیانه تا پری اومد.ما پلی کیست ...

وای اره

من همیشه به خدا میگم حدا اخه درد رو خودت دادی درمانشم بده دیگه مردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدروکسی پروزسترون ایرانیشه  دوفاستون خارجی من یک سال و پنج ماه خوردم این ماه گفتم نمیخورم حتم ...

منم تنظیم نشدم بااین قرصا.حتما پریود شدی از روز اولش رازیانه دم کن بخور.قطره یا قرص ویتاگنوسم بگیر از روز اول پریود تا روز ۲۰ ام پریودت بخور..از قرصای شیمیایی خیلی بهتره.من خودم بدون قرص این ماه با خوردن رازیانه و ویتاگنوس پری شدم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
وای اره من همیشه به خدا میگم حدا اخه درد رو خودت دادی درمانشم بده دیگه مردیم

لامصب درمان نداره که☹

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
وای اره من همیشه به خدا میگم حدا اخه درد رو خودت دادی درمانشم بده دیگه مردیم

الان دکتر به من قرص ضدبارداری داده واسه تنظیم پریود  اما اصلا دست و دلم نمیره که بخورم چون نه ماهه تو اقدام به بارداریم و باردار نمیشم.خودمو بستم تا حدی به گرمیجات انقدر میخورم که حالم بدمیشه..اصلا سمت سردیجات مثل ماست و کاهو و گوجه و خیار و سس و غذاهای آماده نرو که برای ماها سمه.

بهتر چیه هرماه منم دو سه ماه ی بارم سابقه ۶ماهم دارم البته من هورمونیه. ورزش کن اگ میخای منظم شه فق ...

پیاده روی میرم

کلی هم وزن کم کردم و لاغر شدم 58 اینام 

پارسال اسفند نزدیکای هفتاد بودم

شاید از شنبه برم ایروبیک  خدا کنه کسیو پیدا کنم باهام بیاد تنهایی سخته 

البته یه مزیتی که برام داشته کلی خوشتیپ و کمر باریک شدم و مهم تر از همه شکمم تخت شد😂😂😂😂😂

چند روزیه هم تو خونه میرقصم یه نیم ساعت

الان دکتر به من قرص ضدبارداری داده واسه تنظیم پریود  اما اصلا دست و دلم نمیره که بخورم چون نه م ...

وقتی رژیم هستی ادم باید سالاد بخوره از اونور برای پلی کیستیک بودن نباید بخوری لز اینور اگه وزنت بره بالا بدتر میشه😕😕😕😕

منم تنظیم نشدم بااین قرصا.حتما پریود شدی از روز اولش رازیانه دم کن بخور.قطره یا قرص ویتاگنوسم بگیر ا ...

از رازیانه میترسم اخه میگن پرولاکتین رو میبره بالا

ایندفعه پریود شم میخوام پیاز درمانی کنم