2777
2789
عنوان

پری نمیاد😕

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 38 پست

چای کوهی خوبه منم از سه روز پیش خوردم احساس دل‌درد دارم ولی بازم خبری نیست  دوماه همیشه میشدم الان یک هفته از موعدم گذشته که دل‌درد دارم نشونه خوبیه فکر کنم پریودم و جگلو انداخته باشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بهتر چیه هرماه منم دو سه ماه ی بارم سابقه ۶ماهم دارم البته من هورمونیه. ورزش کن اگ میخای منظم شه فق ...

برای منم هورمونیه فرصتی هورمون آدم و از پادرمیاره من که نمیتونم حتی از جام پاشم انرژیم و میگیره

اسم قرصو ميدونى؟

معمولا پروژسترون یا دوفاستون میدن..از روز چهارده پریود روزی یدونه تا ۱۰ روز میخوری بعد که قطع کنی هفت روز بعدش پریود میشی

بهتره سرخورد مصرف نکنی عزیزم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
بری دکتر آمپول میده پری میشی چرا میترسی؟؟ بهت قرص میده برای تنظیم پریودت

اخه دکتر اول میفرسته سونو بعدشم من خودم تمام حرفاشونو از برم و حالم رو خراب میکنه

یه سونوگرافیست بیشر تو شهرمون نداریم 

قطره ویتاگنوس که گیاهی ام هست برای تنظیم پریود عالیه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
معمولا پروژسترون یا دوفاستون میدن..از روز چهارده پریود روزی یدونه تا ۱۰ روز میخوری بعد که قطع کنی هف ...

مرسي❤️

وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...✨🌸
اخه دکتر اول میفرسته سونو بعدشم من خودم تمام حرفاشونو از برم و حالم رو خراب میکنه یه سونوگرافیست بی ...

خب پس قرص پروژسترون بگیر روزی یدونه تا ۷ روز بخور قطع کنی تا پنج_شش روز بعدش حتما پریود میشی

خب پس قرص پروژسترون بگیر روزی یدونه تا ۷ روز بخور قطع کنی تا پنج_شش روز بعدش حتما پریود میشی

میخوام مثلا زودتر باشه هی دارم دیرترش میکنم ولی شنبه دیگه حتما میرم