2777
2789
عنوان

چه حدسی میزنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 61 پست

اووووف چقد طولانی بود🙄😫

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم مادرشون از شما خوشش میاد و اینا واقنم میاد عروسشون بشی ولی از احساس پسرش مطمئن نیستم ب شمام میگم کع زیادع خودتو درگیر نکن ی موقع خدایی نکرده ب احساست لطمه میزنن

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
عزیز دلم ان شاءالله که بحق فاطمه زهرا هرچی زودتر بهم برسید برات دعا میکنم 😍😍😍😍😍 معلومه دوستت دا ...

قربونت برم ممنونم از حس خوبی که بهم دادی سلامت و شاد باشی ان شالله .. فدای محبتت  مرسی از دعای قشنگت  

خیلی چیزا تو این که بخواد ازدواجتون شکل بگیره تاثیر داره

روابط و سطح خانواده اولیشه 

اول اوم اکانتتو بنرکون و انقد پیگیر نباش 

اگر بخوام میان خواستگاری وگرنه فقط خودت آسیب میبینی

@nilofar_gh       خواهش میکنم الان بخونش

عزیزم کامل خوندم الان میگم حسی ک از حرفات گرفتم رو فقط این قسمت رو نفهمیدم

راستی مادرش کسی به فاصله ی نیم ساعت یا نهایت چن ساعت بعد ِ اینکه پروفایلِ تلگراممو عوض میکنم ، پروفایلشو عوض میکنه و رگباری عکس میزاره

خدایا می‌دونی دل من دلبسته‌ی دلیه که دل بسته بهم...می‌دونی قصه‌ی عشق ما اون‌جور که بخوایم دل بِکَنیم نیست...خدایا بعد از «11» سال عآشقی قایمکی و یه دنیا دوری و حسرت دیگه دلامون طاقت نداره😥ما هر چیزی رو که ممکن بود باهم تجربه کردیم 😍از قدم زدن توی ساحل🌊زیر بارون ☔تا گریه و قهر و آشتی‌های هزار مدله...خدایا آتیشِ🔥 عشق ما هر روز شعله‌ورتر میشه حتی اگه این عشق یازده سال دیگه هم با همین دوری بمونه و به وصال نرسه😢 خدایا من توی این عشق صبورم...طاقت میارم فقط چون خودت،خودِ خودت این عشق 💖رو به دلامون هدیه کردی 😻و میدونم بلاخره یه روز دیر یا زود من و مَرد زندگیم پای اون سفره می‌شینیم و مِهرمون رسمی میشه🙏 😍میشه قطعا میشه چون تو خدایی و ما هم بنده‌های حسابی پیگیرت 😇پس زیاد منتظرمون نذار و هر چه زودتر یه زندگی عاشقانه‌ی 💝عَلوی و فاطمی💝 زیر سایه‌ی خودت نصبیبمون کن سایه‌ی سر💙 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم{آذرمآهِ9۸}👑داره می‌رسه روزهای قشنگمون😍الهی‌آمین🙏{بهمن‌مآه98}تیکر؛تاریخ تقریبی شروع خوشبختیمونه😻 وزن اولیه 64Kgوزن هدف57Kg📣من قطعا می‌تونم💪شروع ورزش و به‌اندازه خوری 16 دی 98 📣 نکته مهم: تقویم رژیم من هفدهم نداره⛔ شانزدهم..هجدهم..نوزدهم...و الی آخر😀 معلومه که می‌تونم😎 💝اِلا بِذکر الله تَطمَئنَ القلوب💝 خدایا شکرت برای همه چیز💖 

چند سالته راستی؟ اون آقا چند؟ 

خدایا می‌دونی دل من دلبسته‌ی دلیه که دل بسته بهم...می‌دونی قصه‌ی عشق ما اون‌جور که بخوایم دل بِکَنیم نیست...خدایا بعد از «11» سال عآشقی قایمکی و یه دنیا دوری و حسرت دیگه دلامون طاقت نداره😥ما هر چیزی رو که ممکن بود باهم تجربه کردیم 😍از قدم زدن توی ساحل🌊زیر بارون ☔تا گریه و قهر و آشتی‌های هزار مدله...خدایا آتیشِ🔥 عشق ما هر روز شعله‌ورتر میشه حتی اگه این عشق یازده سال دیگه هم با همین دوری بمونه و به وصال نرسه😢 خدایا من توی این عشق صبورم...طاقت میارم فقط چون خودت،خودِ خودت این عشق 💖رو به دلامون هدیه کردی 😻و میدونم بلاخره یه روز دیر یا زود من و مَرد زندگیم پای اون سفره می‌شینیم و مِهرمون رسمی میشه🙏 😍میشه قطعا میشه چون تو خدایی و ما هم بنده‌های حسابی پیگیرت 😇پس زیاد منتظرمون نذار و هر چه زودتر یه زندگی عاشقانه‌ی 💝عَلوی و فاطمی💝 زیر سایه‌ی خودت نصبیبمون کن سایه‌ی سر💙 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم{آذرمآهِ9۸}👑داره می‌رسه روزهای قشنگمون😍الهی‌آمین🙏{بهمن‌مآه98}تیکر؛تاریخ تقریبی شروع خوشبختیمونه😻 وزن اولیه 64Kgوزن هدف57Kg📣من قطعا می‌تونم💪شروع ورزش و به‌اندازه خوری 16 دی 98 📣 نکته مهم: تقویم رژیم من هفدهم نداره⛔ شانزدهم..هجدهم..نوزدهم...و الی آخر😀 معلومه که می‌تونم😎 💝اِلا بِذکر الله تَطمَئنَ القلوب💝 خدایا شکرت برای همه چیز💖