2777
2789
عنوان

اصفهانیا

98 بازدید | 12 پست

سلام حراجیای نظر هنوز هست چیز خوب هست 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه حراجی زدن

عزیزم هر سال لباسای اخر فصلا حراجی میذارن مثلا الان که دیگه بازار لباس زمستونی نیست تخفیف میذارن 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
نرفتم شروع شده مگه که هنوز ادامه داره یا نه

اره شروع شده 

من دیشب بودم خوب بود حتما برو،سیتی هم خوب بود

قیمتا چطور بود من مدلای ساده میپسندم جیزی به دردم میخوره اونجا 

2790
2778
2791
2779
2792