2777
2789

سلام خدمت صاحب مشاغلین محترم😇😍

هنرمندان و مدیران گروه و کانال های تلگرامی🎁

خانم ها؛آقایان یه گروه داریم تو تلگرام که بصورت 100%رایگان میتونید تبلیغ کانال؛گروه؛هنرتان در خانه؛شعلتان و حرفه تان را کنید✅✅✅✅

ما هیچ دروغ و کلکی در کارمان نیست.2000نفر مخاطب ایرانی هست داخلش

اما اما اما برای اینکه بتونید تبلیغتون رو داخل گروه بزارید باید فقط 2 نفر ادد کنید.اما بعدش میتونید تبلیغ کنید😍😍😍😍

🙏سلام🙏
🎁با ما دیده شوید🎁

شغل و حرفه ی خود را بصورت کاملا رایگان✅✅✅✅✅ در گروه دو هزار نفری تلگرام به اشتراک بگذارید😇😍

کانال تلگرامی......گروه......شغل و حرفه.....هنر در منزل خود را کاملا رایگان تبلیغ کنید و برای کار خود مشتری جذب کنید

تنها کافیست در ابتدا دو نفر را به گروه دعوت کنید تا بتوانید تبلیغ خود را بگذارید

🎁🎁🎁🎁در گروه تلگرامی خود با عشق فراوان منتظر دیدار شما هستیم🎁🎁🎁🎁

@luxirangp

🌸✋

* اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم  پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅