2777
2789
عنوان

اینستا😅😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 34 پست
دایرکت چطوری میرن

تو پروفایل هر کسی، سمت چپ سه تا نقطه عمودی هست، اونو بزنی، یه سری گزینه از جمله ریپورت کردن و بلاک کردن و.. ارسال پیام داره، ارسال پیام رو که بزنی وارد دایرکت طرف میشی و می تونی بهش پیام بدی

تیکر بارداری نیست، تیکر تولد همسرمه   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراااا

استاتوس و استوری یه معنی داره، یه سری ها میگن استاتوس، یه سری ها میگن استوری

برای گذاشتن، ، پایین عکس پروفایل نوشته your story روی عکس پروفایلت میزنی، می تونی همون لحظه فیلم و عکس بگیری و بذاری یا از گالریت فیلم و عکس انتخاب کنی و بذاری

واسه لایو ( پخش ویدئو زنده) هم باید وارد استوری بشی( روی عکس پروفایل بزنی)یه گزینه نوشته live اونو بزنی می تونی با فالوورات ارتباط زنده داشته باشی

چه پیغامی میده وقتی فارسی می کنی؟ یه نسخه دیگه اش رو نصب کن شاید با گوشیت سازگاری نداره

مینویسع فارسی مشکل داره ادامه با انگلیسی

اخی یاد گرفتم امضا بزارم لی لی لی😂😂😂
استاتوس و استوری یه معنی داره، یه سری ها میگن استاتوس، یه سری ها میگن استوری برای گذاشتن، ، پایی ...

پس همون پروفایل میشه با این فرق ک فیلمم میشه درسته

مینویسع فارسی مشکل داره ادامه با انگلیسی

نسخه اینستاگرامت مشکل داره، بعضی نسخه های اینستاگرام با فارسی مشکل دارند، تو بعضی نسخه ها اصلاح شده

نسخه اینستاگرامت مشکل داره، بعضی نسخه های اینستاگرام با فارسی مشکل دارند، تو بعضی نسخه ها اصلاح شده

کدوم خوبه نصب کنم