2777
2789
عنوان

گلو درد شدید

2174 بازدید | 21 پست

سلام دوستان تقریبا 9 روزی میشه که گلودرد دارم خیلی شدید درد میکنه و حامله هم هستم ماهای اول بارداریم ....سه باررفتم هر سه باری که رفتم دکتر گفتن ک گلوت چرک نکرده و ویروسیه بار اول دکتر استامینوفن 325 و دیفن هیدرامین داد که قرقره کنم بار دوم پیش کسی دیگه رفتم  استامینوفن و اموکسی سیلین و بازم دیفن هیدرامین و قطره ی بینی داد و بار سوم یه جای دیگ رفتم گفت چرا اموکسی سیلین بهت داده باید در کنار دیفن هیدرامین قرص سرماخوردگی میداد همه ی این کارارو میکنم اما خوب نمیشم معجون عسل و لیمو و دارچین هم خوردم شلغم سوپ مرغ آب ولرم تخم شربتی 4 تخمه وکلا شیرینیجات و چیزای چرب ویا سرد هم نمیخورم چای زنجبیل  روزی 3 بار آب نمک قرقره میکنم و فعلادیگ چیزی یادم نمیاد ولی همه ی راه ها رفتم بازم خوب نمیشم وقتی میخوام تفم قورت بدم یا چیزی بخورم خیلی درد میکنه  جالب اینجاست یه دوباری که رفتم خونه ی بابام گلو دردم خیلی بهتر میشه برمیگردم خونه دوباره اینجوری میشهشایدم بخاطر اینه وقتیمیرم خونه بخاطر بارداریم بعضی غذا ها رو بهم میدن و هی میگن بخور اشکال نداره نمیدونم والله موندم توش خیلی خسته شدم هم خلط دارم هم گلو توی این 9 روز 2تا جعبه ی دستمال کاغذی تموم کردم الان سومیشم وقتی خلط جمع میشه دردم بیشتره مخصوصا وقتی از خواب بیدار میشم و خلط جمع شده....شوهرم میگه شاید بخاطر آب گرم خوردنای زیادیه آب سرد و چیزای سرد بخور دیشب آب معمولی خوردم بدتر شدم چکار کنم لطفا راهنمایم کنین 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
گلو درد شدید
1
50%
گلو درد شدید
1
50%

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هفته چندمی؟ دارچین اصلا نخور. حتی ی ذره. اگه بدجور سرفه میزنی برو پیش متخصص ریه. اسپری میده خور می ...

هفته ی دهمم اخیلی دارچین و زنجبیل و آویشن خوردم ولی دگ دست نگه داشتم ترسیدم برای بچه 

هفته ی دهمم اخیلی دارچین و زنجبیل و آویشن خوردم ولی دگ دست نگه داشتم ترسیدم برای بچه 

وای نه اصلا نخور اینارو خودشم هفته های اولی. برو پیش متخصص داخلی. منم مثل شما بودم جوری که بستری شدم. ولی متخصص داخلی خوبم کرد من بدجوری سرفه میکردم فوی تخصص ریه هم رفتم خوب شدم.

از درد گریم میگیره میگم دیگ اصلا خوب نمیشم ویار هم دارم هی وسوسه میشم بعضی چیزا بخورم جلوی خودم میگیرم خیلی بده حس میکنم دگ اصلا خوب نمیشم الان از روی گردنکه که به گلوم دست میزنم درد میکنه 

قرص جوشان استیل سیستئین برای رقیق کردن خلط خوبه، حالا شما بارداری نمیدونم .

قرقره آبلیمو آب هم خوبه

رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء .....پروردگارا، از جانب خود، فرزندى پاک و پسندیده به من عطا کن، که تو شنونده دعایى*ال عمران-38