2777
2789
عنوان

اسکرین شات های منو همسرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6629 بازدید | 119 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا هیچی نمیبینم.... نهایتا میگه:میشه فردام برام دیزی بزاری؟😅

هرکسی از اول ی اخلاقی دارهوباید همونجوریم بمونه ،اصلا همهوبا همهوفرق میکنه ،یکی با ادب دوست داره ی شیطون و بی ادب والا طرز گفتار هر زوج با زوج دیگه فرق میکنه قرار نیست همهومث هم باشن 

هرکسی از اول ی اخلاقی دارهوباید همونجوریم بمونه ،اصلا همهوبا همهوفرق میکنه ،یکی با ادب دوست داره ی ش ...

آره منم ی چندروز با شوهرم خیلی محترمانه حرف زدم کل کل نکردم اومد گف چرا باهام سرسنگینی کاری کردم خبر ندارم😑😐😐😐فهمیدم جنبه نداره باید مدام اذیتش کنم 😂

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟
هرکسی از اول ی اخلاقی دارهوباید همونجوریم بمونه ،اصلا همهوبا همهوفرق میکنه ،یکی با ادب دوست داره ی ش ...

اره عزیزم.... ماهم شاید از نظر خیلیا حرف زدنمون باهم بد باشه ولی اینطور حرف زدن از رو صمیمیت زیاده...... در عوض تو دعواهامون با کلاس میشم😎

من فردا همسرم بعد مدتها خونست از ذوق نمی تونم چی درست کنم😅😅😅 ولی خب گاهی به هر حال پیش می یاد دی ...

ب نظر من سنگ تمام بزار... اول از همه خودت و خونت مرتب باشه‌.. وقتی خودتو خونت مرتب باشه ب همسرت ارامش میدی.... بعدم غذای مورد علاقشو درس کن و ژله..... کتریتم زیرشو خاموش نکن..... ک چای داشته باشی کل روزو... از قبلم همه کاراتو بکن ک فقط بشینی پیشش

ب نظر من سنگ تمام بزار... اول از همه خودت و خونت مرتب باشه‌.. وقتی خودتو خونت مرتب باشه ب همسرت ارام ...

شب می یاد عزیزم ولی خب اینجوری هم نمیشه متاسفانه چون مادرمم هست بعد اثاث کشی داریم این سری حسابی درگیریم از فردا😔

ب نظر من سنگ تمام بزار... اول از همه خودت و خونت مرتب باشه‌.. وقتی خودتو خونت مرتب باشه ب همسرت ارام ...

خودش چند شب پیش گفت هوس کباب تابه کرده ولی خیلی ساده است به نطرم