2777
2789
عنوان

همه چيز درباره بييى چك (Baby Check)

197 بازدید | 15 پست

اگه از نوع نوارى استفاده ميكنيد اول حواستون باشه كه حتما بايد بلافاصله بعد از اينكه بيبى چك رو از بسته خارج كرديد استفاده اشكنيد

حالا بايد نوار بيبى چك رو تا جايى كه با خط مشخص شده داخل ظرف ادرار فرو ببريد و فقط كافيه كه بعد از سه ثانيه بياريدش بيرون و به صورت افقى بذاريدش روى ليوان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🙄🙄🙄🙄🙄مرسی بابت آموزشهات تا حالا اشتباه میزدم

😂🤣

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

اولين نكته اينه كه هميشه حداقل دوتا بيبى چك از داروخانه خريدارى كنيد، چون احتمال اين كه نتيجه نامشخص بشه و مجبور بشيد كهدوباره تست رو انجام بديد خيلى زياده.

نكته ديگه اينه كه حداقل بايد ٣ يا ٤ روز از  نزديكيتون گذشته باشه وگرنه نتيجه قابل اعتماد نيستبهترين زمان موقعيه چيزى حدود ٢٥-٢٠ روز از موعد پريودتون گذشته باشه و پريود نشده باشين.

عزیزم اینجا همه استادن

ما كه درس پس ميديم استاد، متاسفانه تاپيك قبلى رو بلاك كردن، واسه اين اين تاپيك رو درست كردم كه يه نفر رو به جوابش برسونم كه ظاهرا مدرك استاديش رو با پول خريده بود . خخخ

حتما از زمانى كه بيبى چك رو از ظرف ادرار بيرون مياريد، گوشيتون رو بذاريد روى تايمر و زمان رو چك كنيداگر زير يك دقيقه دوخطقرمز رنگ ظاهر شد (پر رنگى و كمرنگيش هيچ اهميتى ندارهيعنى متاسفانه يا خوشبختانه شما باردار هستيد.

چيزى كه خيلى مهمه اينه كه بدونيد هر نشونه اى مه بعد از گذشت ١٠ دقيقه روى بيبى چك ظاهر بشه كاملا بى اعتباره و اصلا نبايد بهشاعتماد كنيد، نتيجه توى همون ٦-٥ دقيقه اول نشون داده ميشه، بعدش ديگه مهم نيست كه چى نشون بده.

🙄🙄🙄🙄🙄مرسی بابت آموزشهات تا حالا اشتباه میزدم

😂😂 اگه اونجا بودم حتما ميزيدم رو شونت بهت ميگفتم داداچ دارى اشتباه ميزنى. حالا ما هم خواستيم يه اظهار فضلى اين وسط بكنيم، ملت اين همه ميان اين وسط تبليغ دمپايى ابرى و پوشك بچه ميكنن هيچى نيست مال ما .... داره ؟

شما تازه اومدی نخاه زود بری

درسته دير اومدم ولى مثل شير اومدم 😂 والاااا، هر كى هم ناراحته ميتونه از اين تاپيك بره، بره توى تاپيكى كه رفاه هاى اون طورى داره 😐

😂😂 اگه اونجا بودم حتما ميزيدم رو شونت بهت ميگفتم داداچ دارى اشتباه ميزنى. حالا ما هم خواستيم يه اظ ...

🤣🤣🤣🤣🤣

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
چيزى   كه   خيلى   مهمه   اينه   كه   بدونيد   هر ...

🤨میدونی مال من بعد ۳ ساعت خط انداخت .....

حتما به خاطر همون اشتباه زدنم بوده که دیر نشون داده😂😂😂

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........