2777
2789
عنوان

غم دارم بیایید

184 بازدید | 44 پست

بچه ها من چهار پنج روز به موعدم مونده دو بار اقدام کردم برا بارداری الان علایم پریودی دارم یعنی باردار نیستم؟سه روز پیش بی بی چک زدم منفی شد ولی امید داشتم بازم که زود زدم☹️☹️☹️☹️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا اینجوری میشه حکمت خدا چرا اینجوری

نمیدونم بخدا.

منکه دیوونه شدم.

تو کل فامیل و دوست آشنا فقط منم😭😢

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
قبل پریود ک کسی اقدام نمیکنه برا بچه خواهرمن.از ۳ روز بعد از تموم شدن پری تا ۷ روز بعدش فرصت داری.مو ...

گلم من روز تخمک گذاری اقدام کردم چهاردهم باید پریود بشم الان درد زیر شکم و کمر دارم الان ناراحتم که این علایم و دارم☹️

قبل پریود ک کسی اقدام نمیکنه برا بچه خواهرمن.از ۳ روز بعد از تموم شدن پری تا ۷ روز بعدش فرصت داری.مو ...

منظورش اینه دوبار اقدام داشته و الان چهار پنج روز مونده ب پری و دردای پری داره. بد زسونده منظورشو

والا یکی از دوستای من ۴ روز به  پری اقدام داشت. در کمال ناباوری باردار شد

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.