2777
2789
عنوان

بچه ها بدویید

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 29 پست
میدونی پهلو و شکم دارم

منم ی کم شکم دارم ولی پهلو نه 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش ده سانت کوتاهتر بودم

من ک قد بلند دوست دارم

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
اره اصلن معلوم نیس اما وزن 80رو دوس ندارم دوس دارم عدد 60رو‌ دوس میدارم😌ک متاسفانه خیلی ازش دور شدم ...

کالری شماری کن 

کرفس رونصب کن 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

خوشبحالت،من بعد زایمان همه چیم برگشت الا شکم و پهلو

ن پس چاقی زایمان داری من هنوز حامله نشدم وتعریف از خودم نباشه خیلیا تعریف اندامم میکنن میگن خوش هیکل هستی ومیگن حامله شدی نذار اندامت خراب بشه با اینکه ورزش نمیکنم فک میکنن اهل ورزش و باشگاه هستم

بچه ها من ی مدت دراز و نشست میرم حس میکنم شکمم جمع تر شده ولی پهلو دارم نمیدونم برا اون چ ورزشی باید انجام بدم کمک کنید☹️

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
There is GOD💚💚💚 ..
خب پس بگو مجردی،من چقده حرص خوردم پهلو نداری😂

متاهل هستم ولی بچه ندارم