2777
2789
عنوان

هرچه میخواهد دل تنگت بوگووو

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 53 پست
عرق نعنا خوردم بدترم شد،،،راینیتیدین میترسم باردارم

نترس اشکال نداره دکتر به منم داده بود نصفشو بخور

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
آخی عزیییییزما فداش بشم انشالله زود خوب میشه..براش صلوات فرستادم

ممنونم ازت خیلیها براش دعا کردن کاش بخاطر شماها خدا معجزه کنه و خوب بشه

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلم برا عشقم زندگیم خیلی تنگ شده خیلی 3 سال شد 😔😔😔😔😔😔😔استیکره گریه نزاشتم چون مثلا مرد ک گریه نمیکنه 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

خسته و دلشکسته از روزهای گذشته ک گذشته
الان فقط میخواد سوزش سر دلم و ترش کردن معده م خوب بشه😫😫😫

درمانت دست منه ماچم کن بگم تضمینی😉

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹

شوهرم نفهمم آدم بشه یه حرفایی بهم زد که من الان دارم میسوزم اونم داره خروپف میکنه 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

واقعا بگم؟؟؟؟

سرم به کار خودم بود یکی انقدر بهم توجه کرد انقدر هوامو داشت که کم کم بهش علاقمند شدم بهم گفت دوستم داره خیلی براش مهم بودم اما کم کم انگار ازم دور شد. منم خیلی بهش وابسته شده بودم نمیتدنستم تحمل کنم. چندتا دروغ بهش گفتم که توجهشو جلب خودم کنم. الان عذاب وجدان دارم و کلا رابطمون مثل قبل نشد

خیلی دلم شکسته  خیلی ناامید شدم  ازاین زندگی کاش خدا به من نظری کنه کاش خدا من رو هم ببینه   

دلم را،آرزوهایم را،آینده ام را به خدایی می سپارم که یوسف را از عمق چاه به اوج پادشاهی رساند.