2777
2789
عنوان

هرچه میخواهد دل تنگت بوگووو

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 53 پست

دلم ازدنیا خیلی گرفته یکی ماشالاانقدر داره که نمیدونه چطوری خرج کنه یکی هم مثل پسرمن دلش میخوادباباشم مثل بقیه ماشین داشته باشه خدایا مگه چیززیادیه به ماهیچی ندادی ولی به پسرم نگاه کن خدا  

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘خوبه یا بیشتر ماچ کنم؟بگو لطفا

بسه مرسی اخ چسبیدبهم🌹عشقم برویکم اب قاطی آبلیموکن بخورهرچی ابش کم باشه زودتربه نتیجه میرسی  هردوساعت یه باراگ ترشیدگیت زیاده  اگ نه اون یکبارم حل میکنه.یاسیب بخور.ولی آبلیموواقعامعجزست وسعی کن یه روزگرسنه بمونی ینی سیرکامل نشی

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدایا صلاح کارت از اینهمه بدبختی من چیه نمیدونم چی میشه اینماه خوشحالم کنی و بچه صحیح و سالم بذاری ش ...

بعضیایادنگرفتن مرحم باشن فقط بلدن زخم زبون بزنن ایشالاخدا دامن توسبزکنه دهن اونابسته بشه

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
ینی بدتر نمیشه؟؟اخه اون ترشه میترسم بدتر بشه

نه اون بازمیکنه معدتو.ولی تواب بریزحتمابه مروربدون آب.من چون پرخوردم تندتندترش میکنه معدم واینکه پسرم یه جوری معدش ترش کرده بودک هیچ چیزی جوابگونبودطوری ک بوی ترشش ازتنفسش میزدبیرون اول عرق نعنادادم بعدیکم سیب وبعدیکم آبلیمویکمم گرسنه نگهش داشتم درعرض دوساعت خوب شد

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹