2821
2789
عنوان

کاشت ناخن

255 بازدید | 15 پست

سلام به همه مامانای عزیز

امروز رفتم برای ترمیم ناخنم..دستمو تو دستگاه یو وی گذاشتم...بعدا فهمیدم ممکنه مضر باشه

دلم شور میزنه

به دلم بد افتاده بود نرما...اشتباه کردم دیگه ریموو میکنمش

الان یو وی آسیب زده بنظرتون...کسی تجریه داشته؟

خیلی استرس دارم...چرا اینکارو کردم😓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دستگاهشو  خریدم تو خونه دیگه بیرون نمیرم برا خودم  هر بار یه لاک ژل میزنم هیچ مشکلیم ند ...

من باردارم تو سه ماهه اول هستم.اشعه یو وی خطرناک نیست رو جنین؟

باردارم ۷ هفته و یکروز

واسه چی رفتی اخه من ناخنام کاشت بود فهمیدم باردارم ۳ ماهمم تموم شده بود رفتم ریموو کنم ناخون کارم فقط تراشیدو کوتاه کرد حتی آسیتونم نزد...حالا اشکال نداره خیلی باردارا رو دیدم میکارن ولی تو نکن دیگه این کارو 

واسه چی رفتی اخه من ناخنام کاشت بود فهمیدم باردارم ۳ ماهمم تموم شده بود رفتم ریموو کنم ناخون کارم فق ...

اشتباه کردم‌چه میدونستم..دلشوره دارم آرامش جون....از ظهر تا حالا فکرم درگیره

من دستگاهشو  خریدم تو خونه دیگه بیرون نمیرم برا خودم  هر بار یه لاک ژل میزنم هیچ مشکلیم ند ...

قیمت دستکاهش چنده؟

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
واسه چی رفتی اخه من ناخنام کاشت بود فهمیدم باردارم ۳ ماهمم تموم شده بود رفتم ریموو کنم ناخون کارم فق ...

آخه ناخنکارم قاطعانه میگفت ضرر نداره...

اصلا مغزم کار نکرد قبلش رفتم ترمیم کردژل زد بعد گفت بذار دستگاه یهو یادم اومد پرسیدم ازش گفت به هیچ عنوان ضرر نداره

آخه ناخنکارم قاطعانه میگفت ضرر نداره... اصلا مغزم کار نکرد قبلش رفتم ترمیم کردژل زد بعد گفت بذار دس ...

نمیدونم یه سریا واقعا پول چقدر براشون ارزش داره ناخون کار من خدا خیرش بده تا جایی که تونست تراشید که آسیتون نزنه با اینکه خودم میگفتم بزن اشکال نداره گفت نمیزنم که نمیزنم..من حتی لاکم نمیزنم دیگه به ناخونام