2777
2789
عنوان

همتون بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 24 پست

تقریبا میشه گفت کل روز رو کامل  سرکاره شبا هم که توی خونست کار خاصی نمیکنه استراحت میکنه دیگه(بخور بخواب😂)و معمولا گوشی زیاد نمیگیره تلویزیون نگاه میکنه و خلاصه از اینجوز کارا

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرمم از۸ تا۵ غروب سر کار بقیش خونست. اگر ۳ماه بیکار باشه همش تو خونست .اوقات فراقتش تو خونست کلا ت ...

چکار کردی که اینجوری توی خونه جزب میشه. چند تا بچه دارین؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
خوشبحالت. خونه پدرش نمیره؟

مگه شام دعوتمون کنن اونم دوکوچه اونطرف تره

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین
چکار کردی که اینجوری توی خونه جزب میشه. چند تا بچه دارین؟

دوتا بچه دارم .۱۲ ساله عروسی کردم . کلا میگه فقط تو خونه ارامش دارم بجون بچه هام الا۵روزه بیکاره کنار بخاری جلو تلوزیون جاشه. من اصلا باهاش بحث نمیکنم تازه وقتایی میخواد بره سرکار میگم عه تو روخدا بمون عادت کردم که خودش میگه نه بیچاره پول نداریم و ... (حالا فیلم باززی میکنم) بنظرم زن باید دلبری کنه واسه مردش .من انقدر سر به سرش میزارم همیشه رو پاش میخوابم با سر گوشش ور میرم . اینجوری به این شیوه عادت میکنه  و اگه نباشه دلش تنگ میشه بیشتر اوقاتم میخوابه ها ولی اصلا کاری به کارش ندارم .شده کل روز خواب بوده شب تا صب باهم نشستیم چند تا فیلم دیدم.

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین
واه. کجاست مگه. 

کادر نظامه ۹ ماه شرایط کاریش اینجوره 

الانم تو راهه داره میاد😍😍😍

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....