2777
2789
عنوان

خاسگار معلول

2128 بازدید | 51 پست

سلام دوستان یه خواستگار معلول دارم خیلی دوستم داره و عاشقمه ..من تو تایپکای قبلیم گفتم شرایطم چجوره و خودمم کاشت حلزون کردم ..تابستون رفته بودم بهزیستی کار داشتم اونجا منو دیده بود به قول خودش صد دل عاشقم شده با وساطتت مسئول و همکاراش شماره منو ازشون گرفته بود بعد یه مدت ازم خاسگاری ولی من همون موقع قاطعانه جواب رد دادم..ولی ایشون دست بردار نیس همش پیام میده التماسم میکنه یک ذره هم شده بهش فکر کنم من هرلحظه با فکر کردن بهش دچار سردرد میشم شاید بگین زیاده خواهی باشه و خودم باید با یک معلول ازدواج کنم ولی بخدا تحمل شرایطش خیلی سخته برام ایشون تعادل زیادی ندارن و ویلچری هس حالا اگه شرایطش یکم مساعدتر بود میشد بهش فکر کنم خواهشا بگین چجوری ردش کنم تا دلش نشکنه یا چجوری رفتار کنم خودشم متوجه بشه ما به درد هم نمیخوریم بعضی وقتا میترسم ازینکه دلشو بشکنم میگم گناهه ولی فوری پشیمون میشم..به یکی از دوسام ماجرای خاسگاری گفتم عصبی شد هرچی از دهنش در میومد بهم گفت که حیف تو نباشه بخای ب اینجور کسی فکر کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با دوستته .کارتم گناه نیست اگه اینجور باشه که پسرام چون خواستگاری هر دختری دورشون هست نمیرن گناهکارن !!!زندگیتو با دلسوزی تباه نکن ازدواج دلسوزی برنمیداره منطق برمیداره 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

بهش بگو اصلا قصد ازدواج ندارم. خدایی نکرده حرفی نزنی دلش بشکنه. به نظرم کسی که معلوله باید با کسی با شرایط مشابه ازدواج کنه. 

شما کاشت حلزون داشتی و این اصلا مشکل بزرگی نیست. خودت رو دست کم نگیر. زندگی با معلول سخته و باید عاشقش باشی تا بتونی تحمل کنی. اگر باهاش ازدواج کنی هم آینده ی خودتو تباه کردی هم به اون ظلم کردی چون محبتات هم از سر ترحم میشه نه عشق. انشاالله بخت خوبی نصیب جفتتون بشه

الهی دلم براش سوخت اونم دل داره دیگه بنده خدا 😭

ولی حق داری والا ما باسالمش نمیتونیم بسازیم چه برسه به معلولش

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)

من باشم نمیتونم قبول کنم 

شرایط شما با ایشون خیلی متفاوته و واقعا زشته اگر ما بخوایم بگیم چون تو کاشت حلزون کردی پس باید باید یه معلول ازدووج کنی!

خب شما از لحاظ ظاهری مشکلی نداری 

و کاراتون رو میتونین انجام بدین 

بنظر من حق دارید چون زندگی با کسی که ویلچری هست سخته

خوب می‌گفتین نامزد دارین نه اون ناراحت میشه نه خودت اذیت میشی

وقتی به یه نفر که حالش بدتر از خودمه دلداری و امید به فردایی سبز میدم یاد این شعر میوفتم: "خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم" ای بابا..