2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی

82 بازدید | 19 پست

امروز دخترمو بردم مرکز بهداشت و براش واکسن زدن حالا جای واکسنش درد میکنه و خیلی بی قراری میکنه چه کار کنم جاش خوب بشه؟

اسمم دنیاس فامیلیم خداوردی.مخفف دخ😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز کمپرس سرد بزار هر ۴ ساعت هم قطره بده ....شب شیاف بزار ک تب میکنه .نزار تکون بخوره ک پاش درد نگیره فردا صبح راه میره ..دختر من هفته پیش زد این واکسن 

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .
امروز کمپرس سرد بزار هر ۴ ساعت هم قطره بده ....شب شیاف بزار ک تب میکنه .نزار تکون بخوره ک پاش درد نگ ...

واکسن ۱۸ ماهگی مگه مال دست نیست؟

اسمم دنیاس فامیلیم خداوردی.مخفف دخ😂
افتضاح ترین واکسنه 😓😓😓😓 بچه من راه نمیرفت از ۱۲ ساعت بعدش تا ۲۴سالت  حال بد بی حالللل

منو از اول بخاطر این واکسن ترسونده بودن که بدترینه بچه تادوروز راه نمیره بچه داغون میشه

من دوهفته به واکسنش شب و روز نداشتم هی دعا هی گریه

به همسرم گفتم نره دو روز سرکار مرخصی گرفت

بردیم زدیم اوردیم خونه هی منتظر بودم علائمش شروع بشه هی منتظر هی منتظر اصلا دخترم آخم نگفت نذر کردم و ادا کردم

واکسن ۱۸ ماهگی مگه مال دست نیست؟

پای چپ .دست راست زدن ک پاش فقط درد میکرد

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .
مال دختر منو دو تا دستش زد.

نمیدونم مگه فرق دارن ...کدوم شهرین 

دورود لرستان

آهان من تهرانم شاید روال کار بهداشت فرق میکنه ...دستش ک راحته کمپرس سرد بزار دردش کم میشه

قد و وزنش چند بود

وزن ۱۳ قد ۸۰

دخترمنم قدش ۸۰ بود وزنش ۱۲ میگفت تپله