2777
2789
عنوان

ماه عسل💍🌙

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 55 پست

نامزد بودم به اصرار همسرم از بابام اجازه گرفتيم با نامزدم بريم دو روز شمال گفت باشه برادرت رو هم ببر 😳😳

همسرم اومد محل كار دنبالم ديدم اونم جفت برادرلش رو اورده 😳برادر شوهرم جلو نشست كنار راننده 

برادرم پشت راننده اون يكي هم پشت شاگرد منم وسط اين دوتا😳😳😳😳پسرخالم هست برادرشوهرم و اون موقع من ١٧ سالم بود اون سه سال از من كوچيكتر ( براي حواس جمع هاي محرم و نامحرم گفتم اينو) خلاصه رفتيم شمال  هيچ جا به ما ويلا كرايه نميداد شما چهار تا اقايي با يه خاااانم 😱😱😱

عقدنامه نشون داديم يه جارو كرايه كرديم 

همسرم برادرا رو برداشت برد ساحل به من گفتن تو شام درست كن 😢اومدن از ساحل دوش گرفتن خواستيم بخوابيم تا من ظرفارو شستم بيام بخوابم ديدم همههه خوابيدن يه قسمت كنار همسرم جا بود و جلو در يه قسمت هم كنار برادشوهر بزرگم اون ٦ سال بزرگتر از من 

خوب منم به طبع كنار همسرم خوابيدم با فاصله يهو ديدم برادر خودم محكم زد تو پام بيدارم كرد اهايي حواست هست كجا خوابيدي برو جلو در جا هست اونجا بخواب🤪🤪🤪🤪غيرت دادشم منو از پيش محرم برداشت برد كنار نامحرم 

خوب منم سختم بود با حجاب بخوابم تا خود صبح نشستم 

كور بشم اگر دروغ بگم 

نميبخشمشون 

كليش رو فاكتور گرفتم حالا( ميشه ماه عسل؟؟؟)

سه سال عقد بودم مسافرت ديگه نرفتم بعد از عروسي هم دخترم چهارسالش بود با مامانم و مادرشوهرم رفتيم مسافرت 😬😬😬😬😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخی میکنید

کاملا جدیییییئ

خیلی بچه بودم نه 

خنگول درجه ۱

اومدم طبقه پایین مادر شوهرم‌گفت مدرسه نرفتی گفتم برم؟

گفت برا چی نری میخوای چکار بیکار تو خونه رفتم بالا فرم پوشیدم رفت مدرسه😑😐 

یزد

منم خراسانیم...خراسان جنوبی...بفرما خونه☺

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
دستتون درد نکنه هشت ونیم پروازمونه

اوووو چه با کلاس... با هواپیما رفتین😋😊 ما که همش با اتوبوس میرفتیم😢

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩