2777
2789
عنوان

کسی بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 30 پست
یه تلگرام دیگه یعنی چی تل خودم پاک کنم؟

ن تل دو اکانت باهم میشه 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه پاکم کنه تونشست های فعال تگرام مدل گوشی میاد بالا تمام مخاطبین هم وارد گوشی طرف میشن خو لو میر ...

پس چیکارکنم؟تورو خدا آخرش واسه تایپیکم گزارش بزنید

میشه لطف کنید برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرسید ممنونم
خب نمیشه مخاطبین رو پاک کرد؟

مخاطبینم پاک کنی دوباره برمیگردن تا نشست تو تلگرام غیر فعال نکنی هست اونم غیر فعال کنی اکانت از گوشیت پاک میشه اونم اگه رمز دوم نداشته باشه میتونی وارد اکانتش بشی درغیر اینصورت هیجی

پس چیکارکنم؟تورو خدا آخرش واسه تایپیکم گزارش بزنید

هیچی عزیزم بشین زندگیتوبکن الان بری ببینی چیه تمام ارامش زندگیت از بین میره شک مثل خوره میشه وقتی ب خودت میاد زندگیت پاشیده

ولش کن توکار این مردا آدم سرک نکشه بهتره چون بیشترشون ی چیزی برای دیوونه کردن ما دارن

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
هیچی عزیزم بشین زندگیتوبکن الان بری ببینی چیه تمام ارامش زندگیت از بین میره شک مثل خوره میشه وقتی ب ...

من الانم مشکل دارم برام دعاکنید واسه تاپیکم گزارش بزن لطفا ممنونم

ولش کن توکار این مردا آدم سرک نکشه بهتره چون بیشترشون ی چیزی برای دیوونه کردن ما دارن

واقعا هرکیو میبینم داره میناله

واقعا هرکیو میبینم داره میناله

من خودم دائم توگوشیشو یواشکی نگا میکردم تو مدیریت فایل وپوشه تلگرام واینا هر دفم یه چیزی برای جنگ اعصاب پیدا میشد حالا ن اونجوری و بالاخره ی چیزی بود ی روز ک با زندایی سوهرم دردودل میکردم بهش گفتم اینجوریه گفت ب جهنم ک هرکارمیکنن منکه ب گوشی شوهرم اصلا وابدا دست نمیزنم بزار ازم بترسه وطبیعی نشه باهام خیلی هم خوشبختن وزندگی خوبی دارن منم دیگه همین کارو میکنم الان خیلی وقته چک نکردمش

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
یه تلگرام دیگه یعنی چی تل خودم پاک کنم؟

نه یه تلگرام دیگه بریز

بزنی گوگل پلی واست کلی تلگرام میاره هرکدوم میخوای دانلود کن مثلا تلگرام پلاس

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
نمیشه پاکم کنه تونشست های فعال تگرام مدل گوشی میاد بالا تمام مخاطبین هم وارد گوشی طرف میشن خو لو میر ...

شاید نره به اونجا نگاه کنه

چیزی نیست که هر روز چک کنه

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست