2777
2789
عنوان

کسی بلده

157 بازدید | 30 پست

سلام خانوما کسی بلده چطور تلگرام همسرمو واینستاش بریزم گوشیم اگه کسی بلده لطفا با جزئیات برام بگه ممنون میشم

میشه لطف کنید برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرسید ممنونم

بیخیال عزیزم آرامش خودتو بهم نزن

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه تلگرام دیگه رو گوشیت نصب کن بعد وقتی شوهرت حواسش نیست با شماره اون تو تلگرام ثبت نام کن بعد یواشکی کد تلگرامو از گوشیش ببین و وارد تلگرام کن بعدم پیامک کد و پی ام کد که به تلگرامش میره رو پاک کن

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

اصلا امکان نداره تنها راهش اینه رمز اینستا رو بدونی و بتونی باگوشی خودت باشماره شوهرت تلگرام نصب کنی ک اونم میفهمه ک گوشی دیگه وارد تلگرامش شده وتمام مخاطبین گوشیت وارد تلگرام اونم میشن لو میری

یه تلگرام دیگه رو گوشیت نصب کن بعد وقتی شوهرت حواسش نیست با شماره اون تو تلگرام ثبت نام کن بعد یواشک ...

یه تلگرام دیگه یعنی چی تل خودم پاک کنم؟

یه تلگرام دیگه یعنی چی تل خودم پاک کنم؟

نه لازم نیست 

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍
اصلا امکان نداره تنها راهش اینه رمز اینستا رو بدونی و بتونی باگوشی خودت باشماره شوهرت تلگرام نصب کنی ...

خب نمیشه مخاطبین رو پاک کرد؟

یه تلگرام دیگه رو گوشیت نصب کن بعد وقتی شوهرت حواسش نیست با شماره اون تو تلگرام ثبت نام کن بعد یواشک ...

نمیشه پاکم کنه تونشست های فعال تگرام مدل گوشی میاد بالا تمام مخاطبین هم وارد گوشی طرف میشن خو لو میره نکنین بخدا ارزش نداره