2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار درست کردم خوب شد ولی حیف لیدی فینگر نداشتم وگرنه مطمئنم خوشمزه تر میشد

لیدی فینگر چیه؟؟

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!          ❤در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.❤
لیدی فینگر چیه؟؟

پستای بعدی رو بخون متوجه میشی. 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

من میخوام با ارد و ارد نخود چی و پودر کا کائو و کره و روغن مایع درست کنم خوب میشه یا چیز دیگه هم اضا ...

ن ی مدلی هست توش دارچین زنجبیله من اونو دوسدارم خیلی خوش طعمه با کاکائو و آردشو من دکسندارم بازم سلیقه ایه

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
اره واقعا از بیرون میگیریم مزه ی ویفر معمولی میده. الان فقط خونگی میچسبه. 😍

تو خونه با چه نونی باید درست کرد که مزه ی ویفر نده؟ اسم نونش چیه؟ 

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!

ارد رو بزار رو حرارت به مدت بیست دقیقه تفت بده 

بعد ارد نخودچه رو اضافه کن اونم ۷الی ۸ دقیقه تفت بده 

بعدش الک گن و ارد الک شده رو به دو قسمت تقسیم کن

به یک قسمت از ارد کاکائو ،دارچین، پودر هل و کمی روغن جامد و مایع اضافه کن بزار روی حرارت مدام هم بزن تا به خورد ارد بره 

بعد پودر قند الک شده رو اضافه کن

بازم هم بر اگر سفت بود خیلی کم روغن مایع اضافه کن 

اونقدر شل باشه که فقط حالت کشدار پیدا کنه

در تمام مدت هم زدن حرارت باید کم باشه 

*

*

*

به قسمت دیگه ارد هم زنجبیل اضافه کن و مثل میکادوشکلاتی عمل کن 

پودر قند الک شده+ روغن مایع+روغن جامد

*

*

*

سپس از هر کدام رنک از میکادو ها روی لایه های بیسکویت میکرد بریزید و با کارتک یالیسک پهن کنید بازم لایه دیگه از بیسکویت رو بزارید رو میکادو حلوا بریزد تا هر طبقه که دوس دارید بیاید بالا پنج لا بسه 

بعد یه تخته گوشکوب یا سینی روی لایه های میکادو بزارید رو اون هم یه سنگ نه خیلی سنگین که بیسکوییت پودر بشه و بشکنه یه وزنه تقریبا سنگین بزارید تا لایه ها بهم بچسبن 

دوباره همین لایه های بیسکویت رو با میکادو زنجبیلی انجام بدید تا پنج لایه برسه 

یه لا بیسکویت یه لا حلوای میکادو

۶ الی ۸ ساعت میزارم توی فضای سرد خارج از یخچال تا لایه ها بهم ببندن 

بعد از چسبیدن ارام ارام کنارها رو برش میزنیم تا یه دست بشن الان شما دو تا بیسکویت مستطیل بزرگ دارید که کناره اضافه شو بریدید و یک دست و منظم شده 

در ظرفی شکلات رو بن ماری میکنیم میتونی روی شوفاژ یا بخاری هم میتونی بزاری سرد که شد میبریزیم روی بیسکویت ها وبه ارامی از بالا تاپایین بیسکویت ها رو با جنگال خط صاف میکشی تا مثل بیرون خط خط و آج داشته باشن 

بعد از یه ده دقیقه از ریختن شکلاتها شروع میکنیم به ابعاد دلخواه برش زدن 

این شیرینی رو در ظرف در بسته در جای خشک و خنک یه ماه میشه نگهداشت 

واقعا طعم با بیرون قابل مقایسه نیست 

اکر طولانیه ببخشید سعی کردم کامل بگم تا دوستان متوجه بشن

اگر دیر فرستادم ببخشید چون خودم فردا روضه دارم دارم همین میکادو رو اماده میکنم همه تون دعا میکنم 

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔