2789
عنوان

دیگه کم آوردم

77 بازدید | 0 پست

سلام عزیزای دلم میخواستم باتون درد و دل کنم و ازتون میخوام اگه راهکار یا نظری دارین بگین تا انشالله ب دردم بخوره

از زندگیم خسته شدم انقد که واقعا هیچ انگیزه ای ندارم

33 سالمه چهره تقریبا زیبایی دارم از نظر ظاهری خیلی خوبم شاغلم تحصیلاتم لیسانسه در مجموع هر کسی منو می بینه فکر میکنه همه چیم رو ب راهه ولی نمیدونن چقدر از زندگیم بیزارم

تو سن 20 سالگی ازدواج کردم و یکسال بعد بخاطر اعتیاد جدا شدم فوق العاده احساسی ام ، ملاکم برای ازدواج اولیش اینه که عاشق همسرم باشم ولی هر کسی رو پسندیدم منو رها کرد احساس تنهایی عمیقی میکنم و چون تا این سن هنوز نیمه گمشدم رو پیدا نکردم این بلاتکلیفی خیلی اذیتم میکنه 

مدت 3 ساله با پسری دوستم که دیوانه وار دوسش دارم و اونم دوسم داره ولی همش میگه تو این وضعیت اقتصادی مگه دیوانه ام ازدواج کنم و الان هم که رفته خارج از کشور کار کنه و اینم از این ... هر روز دلم میگیره و گاهی فکر میکنم زنده بودنم اشتباهه چون خیلی تنهایی اذیتم میکنه 😔😞 اصلا تکلیفم رو نمیدونم فقط میدونم خیلی کم آوردم😔😔 نمیدونم خدا برای چی منو آفریده و رها کرده از زمین و زمان خسته شدم مگه من جز عشق چی میخوام که انقد باید عذاب و تنهایی بکشم واقعا قلبم شکسته💔

تعداد رای : 2
نظرسنجی
بدون عشق نمیتونم زندگی کنم
1
50%
دیگه کم آوردم
1
50%

سلام مامان حالت خوبه ؟ حالا که نیستی دارم حالتو میپرسم از بس که من آدم بدی ام از خودم بخاطر همه بدی هایی که بهت کردم متنفرم مامان الهی دردات به جون من بیفته تو حالت خوب باشه تا وقتی زنده بودی قدرتو ندونستم هیچ وقت بهت کمک نکردم همیشه دلتو شکستم مامان من هیچوقت خودمو نمی بخشم مامان کاش میتونستم ببینمت بغلت کنم انقدر دلتنگتم که این دلتنگی تا مغز استخوانم وجودمو به درد میاره مامان از وقتی رفتی تازه فهمیدم چقدر تنها و غریبم چقدر آسمون دلگیره چقدر روزا و شبا هر ساعتش واسم درده مامان از دلتنگیت نمیدونم به کی و به چی پناه ببرم که دلم آروم شه مامان هیچوقت دلم با خودم صاف نمیشه من به تو بد کردم به تویی که از همه معصومان درگاه الهی پاک تر و مظلوم تر بودی مامان یادته میگفتی نماز بخون با خدا باش تا بهشتی بشی مامان الان فهمیدم بزرگ ترین رسالت و ایمان من محبت و عشق به تو بود که من ازت دریغ کردم مامان کجایـــــــی خدایا تو رو بحق این جهانی که آفریدی منو به مامانم برسون میخوام فقط پیش مامانم باشم نه عشق میخوام نه زندگی من فقط مامانمو میخوام 😭😭😭😭💔💔💔💔🖤🖤🖤🖤مامان الهی من برات بمیرم ولی تو حالت خوب باشه بهترین جای جهان باشی 🤲✨️از طرف دخترت همونی که قدرتو ندونست و الان بدون تو تنهاترین تنهای جهان شده 😭😭😭😭😭😭😭