2777
2789
عنوان

شام عروسی

900 بازدید | 18 پست

دوستان آتلیه از ما پرسید از شام عروسی هم فیلم بگیرم؟ یعنی میخواید میز بچینیم تو باغ و شام تزیین کنیم و اینا یا نه؟ 

من اصلا در جریان نیستم، چیز مسخره ای نمیشه؟ همه این کارو میکنن؟ تو فیلمای عروسی شمام هست؟ 

راستی تهیه ظرف و ظروفش با کیه؟ با رستورانی که برامون میاره یا اتلیه یا خودمون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواد این همه زحمت بکشی و هزینه کنی بعد اونوقت موقع دیدن فیلم کل اون قسمت شام خوردن رو رد کنی بزنی جلو...

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.

وای خداچقدخنگی،منظورش بوده ازمهموناتون که دارن غذامیخورن فیلم بگیدیم یانه؟وهمچنین خودت وشوهرت ماکه گرفتن،یه ذره ازهمون جلویی هاگرفتن،ازخودمن وسوهرمم گرفتن خودباغ تالارغذای منوشوهدم روچیدرومیزمون شام خوردیم همین

من دارم میز شامو چید بعد ما رفتیم یکم تست کردیم خیلی خوشگل شده فیلممون...از شام دونفرمون هم فیلم گرفت که عاشق اون قسمتشم..خیلی رویایی بود😍😍😍

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
وای خداچقدخنگی،منظورش بوده ازمهموناتون که دارن غذامیخورن فیلم بگیدیم یانه؟وهمچنین خودت وشوهرت ماکه گ ...

نه عزیزم اصلا شام مهمونا اونجایی که قراره ما شام بخوریم نیست؟ فیلمبردار گفت تو باغی که برای عکاسی میریم میز شام دونفره بچینیم

مهم اینه ک چطوری فیلم بگیره

الان مثلا عروس داماد دست همو میگیرن دارن میرن سمت شام میگیرن با یکم میزو با فامیلای درجه 1 اونم میگن میخوایم فیلم بگیریم ک اونا مث چی نخورن  

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜