2777
2789

من چشمام سگ داره اخلاقمم همینطور🐶🐕

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق سگم ولي شرايط نگهداري شو ندارم متاسفانه😭

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️

ولي يه سگ درونِ خيلي وحشي دارم😂😂

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️

فقط بشکن میزنم اونم میچرخه دور خودش 

و جای دستشویی و غذا خوردنشم میدونه

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

شما ها که سگ دارین بیماری ویروسی چیزی نمیگیرید؟😑

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍

من داشتم متاسفانه تنهامون گذاشت  

یادگرفته بود وقتی میبینه منو تا میگم سلام پسرم دستاشو روهوا تکون میداد چشاشم میبست،

دسشوییشو یاد گرفته بود.

بهش میگفتم تاتی کن میومد رو پاهاش راه میرفت.

تنبیهش میکردم میگفتم نبینمت میرفت یهه گوشه دستشو میزاشت رو چشاش.

تا وقتی بهش اجازه نمیدادم چیزی نمیخورد.

قشتگ کنترل میگفتم میشناخت میاورد.

گوشبمو میشناخت تا زنگ میخورد یا اس میومد، میومد دنبالم منو میبرد پیش گوشی اخه بهش گفته بودم حق نداری بهش دست بزنی

تنها عادتی ک داشت و نتونستم ترکش بدم ب شوهرم خیلی حسادت میکرد.

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…