2777
2789
عنوان

عمل بینی

154 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من نزدیک 6ماه هست بینیمو جراحی کردم پوست بینی ام ضخیم هست و اینکه غضروفی بود بعضی اوقات بسیار زیاد ورم میکنه از روز اول بزرگ تر میشه هنوز که هنوزه بزرگه به دکترم گفتم میگه طبیعیه اخه مگه میشه بعد از شش ماه انقدر ورم؟ دوستانی که جراحی کردین اگر تجربه ای دارین لطفا راهنمایی کنید

عمل نکردم ولی اگه اینجوریه ک کلا منم منصرف شم

ببین انقدر سر این لامصب استرس کشیدم که نگو به غلط کردن افتادم سر عملش اصلا سخت نبود استرس های بعد عمل داغون میکنه ادمو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عسک لفطا

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
ببین انقدر سر این لامصب استرس کشیدم که نگو به غلط کردن افتادم سر عملش اصلا سخت نبود استرس های بعد عم ...

دقیقا 

منکه فقط اینه دستمه 

برای منم گاهی اوقات بزرگ میشه بعضی اوقات ورم میخوابه کوچیک میشه 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
ببین انقدر سر این لامصب استرس کشیدم که نگو به غلط کردن افتادم سر عملش اصلا سخت نبود استرس های بعد عم ...

خدایی اونقد ک دوستان از استرس بعد عمل گفتن دو دل شدم 😭

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏
دقیقا  منکه فقط اینه دستمه  برای منم گاهی اوقات بزرگ میشه بعضی اوقات ورم میخوابه کوچیک م ...

واییی دقیقا وقتی میخوام برم مهمونی انقدر ورم میکنه که بخدا میگم ولش کن اصلا نرم 

خدایی اونقد ک دوستان از استرس بعد عمل گفتن دو دل شدم 😭

منکه اینقدر استرس کشیدم مجبور شدم قرص ارامبخش بخورم 

هنوز بعد از ۵ ماه استرس دارم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
یعنی همون چیزی نشد ک خودتون میخواستین

اونطور که میخواستم نه دوطرفش شبیه هم نیست 

ولی ۲ماه اول اینقدر استرس خندیدن و خواب و خیلی چیزا را داشتم استرسش روم مونده 

از طرفی  یکم از غضروفش خوابید یکم کج دیده میشه باید ۱ سال صبر کنم ببینم چی میشه