2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اسی چرا زرد با این کفشا نپوش کفشاتم کپ کفشای منع

چن ساله دلم زرد میخاست بپوشم امسال دگ دلو زدم ب دریا

رایانم جون مامان خدا تورو برامون حفظ کنه کاش بشه زودتردستاتو لمس کنم پسرم😘😘😘❤❤
کفش پاشنه بلند بپوش 👍

برا نی نی خوب نیس ی کفشی دارم بش میاد اما نمیتونم بپوشم

برا نی نی خوب نیس ی کفشی دارم بش میاد اما نمیتونم بپوشم

پس کفش بگیر 

نه کتونی

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

روسری خوشگل نمیشه

باید شال بپوشی

مثلا مشکی

شلوار جین ابی اسمونی بپوش

و کفش یه کم‌خانومانه

قوز هم‌نکن

مبارکت باشه

اگه درست بتونی ست کنی خیلی شیک میشه

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
روسری خوشگل نمیشه باید شال بپوشی مثلا مشکی شلوار جین ابی اسمونی بپوش و کفش یه کم‌خانومانه قوز ه ...

مرسی باش تجدید نظر میکنم توش

شال ابی کاربونی بهش میاد

شلوار جین

کفش کالج

مانتوت خوشگله وخوش رنگ مبارکت باشه ❤

بعضی وقتهابرای خوب شدن حالت ...نباید سمت آدما بری ! گزینه های امن تر ومطمئن تری هم هست...بارون ، هوا ، موسیقی ، قهوه ..........

بهت میاد مبارک باشه

فقط با شال بپوش

ساپورت و کفش پاشنه بلندم باشه که دیگه عالیه

من رمز خوشبختی واقعی را چشیده ام، باید حال را دریابی، نه اینکه همیشه افسوس گذشته را بخوری و فکر آینده باشی. باید قدر لحظاتی را که در اختیار داری بدانی( جروشا ابوت )
مرسی باش تجدید نظر میکنم توش

مبارکت باشه عزیزم

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
2790
2778
2791
2779
2792