2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی چرا زرد با این کفشا نپوش کفشاتم کپ کفشای منع

چن ساله دلم زرد میخاست بپوشم امسال دگ دلو زدم ب دریا

رایانم جون مامان خدا تورو برامون حفظ کنه کاش بشه زودتردستاتو لمس کنم پسرم😘😘😘❤❤
کفش پاشنه بلند بپوش 👍

برا نی نی خوب نیس ی کفشی دارم بش میاد اما نمیتونم بپوشم

برا نی نی خوب نیس ی کفشی دارم بش میاد اما نمیتونم بپوشم

پس کفش بگیر 

نه کتونی

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

روسری خوشگل نمیشه

باید شال بپوشی

مثلا مشکی

شلوار جین ابی اسمونی بپوش

و کفش یه کم‌خانومانه

قوز هم‌نکن

مبارکت باشه

اگه درست بتونی ست کنی خیلی شیک میشه

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
روسری خوشگل نمیشه باید شال بپوشی مثلا مشکی شلوار جین ابی اسمونی بپوش و کفش یه کم‌خانومانه قوز ه ...

مرسی باش تجدید نظر میکنم توش

شال ابی کاربونی بهش میاد

شلوار جین

کفش کالج

مانتوت خوشگله وخوش رنگ مبارکت باشه ❤

بعضی وقتهابرای خوب شدن حالت ...نباید سمت آدما بری ! گزینه های امن تر ومطمئن تری هم هست...بارون ، هوا ، موسیقی ، قهوه ..........

بهت میاد مبارک باشه

فقط با شال بپوش

ساپورت و کفش پاشنه بلندم باشه که دیگه عالیه

من رمز خوشبختی واقعی را چشیده ام، باید حال را دریابی، نه اینکه همیشه افسوس گذشته را بخوری و فکر آینده باشی. باید قدر لحظاتی را که در اختیار داری بدانی( جروشا ابوت )
مرسی باش تجدید نظر میکنم توش

مبارکت باشه عزیزم

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز