2777
2789
عنوان

لاغری در شیردهی

333 بازدید | 58 پست

سلام دوستای گل.من میخوام لاغر بشم اضافه وزن دارم اما وقت باشگاه رفتن ندارم درضمن بچه هم شیرمیدم هرکی میتونه لطف کنه راهنمایی کنه 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شیرمیدم شدم پوست واستخون57قد163

خوشبحالت بخدا لاغری خیلی بهتره

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
آدم وقتی بچه شیرمیده خودخودکی اشتهاش کم میشه من پارسال عید۷۸کیلوبودم بدون رژیم امسال ۶۹شدم چون بچه ش ...

وای برعکسه ک .بچه ک شیر میدی هی گشنت میشه خو😣

ای بابا خواهر لاغری ام خودش غصه ست بایدمتناسب باشی

بنظرم خوبی ک براساس قد و وزنت

اتفاقا سوال منم هست شوهرمم نمیزاره بخاطر بچه رژیم بگیرم البته زیاد اضافه وزن ندارم ۶۷ کیلوام😫😫😫

منم 65 کیلوام.قدمم 158 .دلم میخواد برسم ب 56 کیلو 😍

منم شیر میدم بچه م 5 ماهه ست ساعت 12 صبحونه میخورم حدودای 8 هم شام😁 اصلا وقتی برای ناهار نمیمونه از ...

خخخخخ من ساعت یازده ک صبونه خوردم دو و سه ناهار میخورم شب هم شام 😬😬😬😬😬