2777
2789
عنوان

سلام

34 بازدید | 6 پست

امیدوارم خوب باشید. بچه ها یه اتفاقاتی تو زندگی من افتاده که علتش رو نمیدونم. با وجود اینکه آدم پرتلاش و تقریبا عاقلی بودم ولی هیچوقت زندگی خوبی نداشتم. چه قبل از ازدواج که زندگی خیلی سختی داشتم چه بعدش که فقط عذابه. کلا خیر از زندگیم ندیدم. اینکه میگم خیر ندیدم از زندگیم کلا واقع بینانه گفتم. پولام همه از دستم رفته، شوهرم مشکل روانی داره، بچه دار هم نشدم، و هیچ چیز خوبی تو زندگیم وجود نداره. خودم ولی آدم مهربونی ام که آزارم به کسی نرسیده. حالا وسواس گرفتم رو رفتارام که شاید جایی رفتاری داشتم که نتیجه اش این شده. گاهی میگم شاید نفرین شده ام. نمیدونم. کسی رو هم ندارم برای درد و دل..... بچه ها نفرین واقعا وجود داره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما که از همون موقع که تو شکم مادرمون بودیم مشکل داشتیم و با مشکلات دست و پنجه نرم میکردیم... آه 😔

واسه خیلی ها هم خوب میگذره. نمیدونم. نمیدونم چرا اینطوریه، کی باید جوابگو باشه و تهش چی میشه. 

بعضی ها کل زندگیشون تو رفاه و آرامشه و بعضی ها فقط درد و رنج😑 ایشالا درست میشه😐

یعنی با تلاش و برنامه ریزی و صبر هم درست نمیشه؟ خیلی دلشکسته ام. خدا منو فراموش کرده...

ما که از همون موقع که تو شکم مادرمون بودیم مشکل داشتیم و با مشکلات دست و پنجه نرم میکردیم... آه 😔 ...

واقعا شما هم همین احساس رو داری؟ خوبه پس فقط من بدبخت نیستم. نمیدونم دلم به چی خوش باشه. هیچ چیز برام خوب پیش نمیره. همه چی به تنگنا میخوره.