2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

202 بازدید | 33 پست

بچه ها ما ها ک الان فعلا تکون خوردن و حس نمیکنیم از کجا بفهمیم بچمون حالش خوبه😐من هفته بعد ان تی دارم ی ماه پیش رفتم دکتر

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

اینم بگم سمت چپم گاهی درد داره این چند روزم زیاد شده ب نظرتون داره بزرگ میشه ب خاطر اونه؟ لک بینی اینا هم هیچی ندارم

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینم بگم سمت چپم گاهی درد داره این چند روزم زیاد شده ب نظرتون داره بزرگ میشه ب خاطر اونه؟ لک بینی ای ...

منم مثل شما هستم،،درد دارم سمت چپ ميگن دوستان يا سرما خوردي يا به خاطره بزرگ شدم رحم هست نرماله عزيزم

منم هفته بعد واسم ان تی قراره بنویسه یعنی هفته ۱۲.منم هیچ تکونی حس نمیکنم.ولی هر از گاهی یه خط قائمی تو رحمم درد میگیره سمت راست.

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...

من که الان ۱۵ هفته و ۴روزم هنوز تکون حس نمیکنم فقط از رو یه سری علائم میگم ان شالله که سالمه😅زیاد فکر نکنید مطمئن باشین نی نی هامون دارن رشدشون رو خیلی طبیعی ادامه میدن😍من زن داداشم انقدر لاغر از همون ۱۲ هفته هم نبضش رو میفهمید ۱۴ هفته به بعد هم گاهی از رو شکمش نبض دیده میشد🤩

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
من که الان ۱۵ هفته و ۴روزم هنوز تکون حس نمیکنم فقط از رو یه سری علائم میگم ان شالله که سالمه😅زیاد ف ...

نبض كه ميزنه متوجه ميشي،اما تكون نميخوره اصلا معمولًا وارده ما پنجم كه ميشي تازه شروع ميشه تكوناش،،انشالله كه سالمه خدا بچه همه مادرارو و خودشونو سالم نگه داره الهي آمين🙏😘

نبض كه ميزنه متوجه ميشي،اما تكون نميخوره اصلا معمولًا وارده ما پنجم كه ميشي تازه شروع ميشه تكوناش،،ا ...

من چون دو قلوان اونی که جلو شکمه اصلا متوجه نمیشم اما این یکی فکر کنم جاش تنگه هرازگاهی وول وولش رو میفهمم😍😍

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
من چون دو قلوان اونی که جلو شکمه اصلا متوجه نمیشم اما این یکی فکر کنم جاش تنگه هرازگاهی وول وولش رو ...

اي جوووونم خدا برات حفظشون كنه عزيزم به سلامتي به دنيا بياري گلم😘😘🌹❤️🤲🤲

نگران نباشين ايشالله حالشون خوبه و دارن به رشدشون ادامه ميدن فقط شما الكي به خودتون و اون بچه استرس وارد نكنين. خداي نكرده خونريزي يا لكه بيني داشته باشين بايد نگران شين وگرنه اون دردا اوايل طبيعيه چون رحم داره جا باز ميكنه. واسه بچه اولم از هفته ٢٢ به بعد تازه تكوناشو ميفهمين من كه از ٢٢ هفتگي فهميدم اولين تكونشو