2777
2789
عنوان

ابرو هشتی

1178 بازدید | 24 پست

ابروهام هشتیه. شکستگیش هم تقریبا وسط ابروهامه. خیلی بدم میاد. دوست دارم ابروهام صاف باشه. آیا راهی هست که صافشون کنم؟

آخه اینجوری خیلی خشن بنظر میام.

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

تاتوکن

تف🥴💦کاربری چهارممه شماره والدین به فنادادم همینک با شماره  نامحرم میام سایت🤣🤣                                         آهای خوشگل خانومی که ازمن بدت میادهر طرف میرم دنبالم میایی و گزارش میزنی برام، من عاشقتم تانکرعقده🤪🤣                       پسرمادرت😒میگن که** بنده هم آفت جونم🤯 هم نامهربونم 🤠هم قَدرت ندونم 😮هم بادیگرووونم🤪پس درخواست دوستی نده تا مورد ظلم واقع نشوی😎                    تمام شخصیتی که ازمن تواین سایت میبینین درواقع شخصیت اصلی من نیست! تونمیتونی منُ بشناسی مگر اینکه من خودِ واقعیم رو بهت نشون بدم✌ اینو از خودت مطمئن باش...            

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فقط یه چی میگیا

ن خیر عزیزم

خاله خودم همینجوربود رفت تاتو کرد درست شد

شما همینجوری ریپلای میکنین😁

تف🥴💦کاربری چهارممه شماره والدین به فنادادم همینک با شماره  نامحرم میام سایت🤣🤣                                         آهای خوشگل خانومی که ازمن بدت میادهر طرف میرم دنبالم میایی و گزارش میزنی برام، من عاشقتم تانکرعقده🤪🤣                       پسرمادرت😒میگن که** بنده هم آفت جونم🤯 هم نامهربونم 🤠هم قَدرت ندونم 😮هم بادیگرووونم🤪پس درخواست دوستی نده تا مورد ظلم واقع نشوی😎                    تمام شخصیتی که ازمن تواین سایت میبینین درواقع شخصیت اصلی من نیست! تونمیتونی منُ بشناسی مگر اینکه من خودِ واقعیم رو بهت نشون بدم✌ اینو از خودت مطمئن باش...            

ببخشید استارتر 

یه سوال نخواستم تاپیک بزنم 

امروز پسرم ساعت ۲ تعطیل می شود .ومعلم اصلا نیومده بود ...نماینده کلاس فقط به یه تعداد خبر داده بود .وبه تعداد دیگه نگفته بود .منم پسرمو بردم واز کار زندگی افتادم 

رفتم دیدم اصلا معلم ندارن ..خیلی اعصابم خورد شد که به من خبر ندادن من الان زنگ بزنم نماینده اعتراض کنم یا نه 

،

الهی گاهی نگاهی

عزیزم اون قسمت 8رو از بالا با تیغ صاف کن

خوب زیرش که خالیه و مو نداره رو چی؟ 

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
ببخشید استارتر  یه سوال نخواستم تاپیک بزنم  امروز پسرم ساعت ۲ تعطیل می شود .ومعلم اصلا ن ...

نه خاهر. پیش میاد دیگه. ای کاش مشکل فقط همین بود. دختر من دو ماه از سال رو معلم نداشتن. اما هرروز ملزم بودن برن و بیان و منتظر معلم باشن. 

این معلمی هم که براشون اومده اصلا سواد نداره. هرروز باید جواب سوالا رو زنگ بزنم بهش بگم.