نه بابا چون روژانو گفت به خاطر درسه گفتم ممکنه به خاطر اینم باشه. ممکنه یعنی نمیدونم واقعا ولی تا ح ...
یه همچین موردی اطراف ما رخ داد بعد همه ی ما ادمایی که کاملا بی طرف بودیم واقعا ناراحت شدیم و ناراحتیمون رو ابراز کردیم طوری که برای اونا تعجب اور بود چرا ما مخالف و ناراحتیم که کاملا خارج از این قضیه هستیم و هیچ اسیبی به ما نرسیده.ماهم گفتیمشون ادم چیزیرو که برا خودش نمی پسنده برا دیگران هم نمی پسنده.خانواده ی فرد اسیب دیده تشکر کردن.اون یکی ها هنوز متعجب بودن از رفتار ما و میگفتندکه ماداریم زندگیه کس دیگه رو زیرو رو میکنم که نسبتی با شما نداره .
سرسوئیچی جان نمیدونم چه حکمتیه من کلی براتون نوشتم دوبار هر بار پرید اگه این پس ...
درخواست دادم قبلا 😐😂😂😂😂😂
اینم شانس منه 😂
خدایا شکرت
میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی مرحله اول : #آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه #کودک_همسری مرحله سوم: شما بگید... .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی مرحله اول : #آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه #کودک_همسری مرحله سوم: شما بگید... .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر
بدوایسادی شاید توعکس بددیده میشه من جای شوهرت باشم قبول نمیکنم رگ غیرتم باد میکنه
🌹👑خدای بی نظیرمن💛💚💜💙🧡❤💕غزل امام زمان(عج)....دلم هوای تو کرده،هوای آمدنت صدای پای تو آید،صدای آمدنت بهار با تو بیاید به خانه ی دل ماسری به خانه ما زن،صفای آمدنت هنوز مانده به یادم که مادرم میخواندزمان کودکی ام قصه های آمدنت حساب کردم و دیدم که با حساب خودم تمام عمر نشستم به پای آمدنت چقدر وعده ی وصل تو را به دل بدهم چقدر جمعه بخوانم دعای آمدنت نیامدی و دل من شکست ای مولاچه نذرها که نکردم برای آمدنت....🌹🌹🌹🍃@haj_rezaebrahimi