2777
2789
عنوان

استوری از لج شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 54181 بازدید | 813 پست
نه بابا چون روژانو گفت به خاطر درسه گفتم ممکنه به خاطر اینم باشه. ممکنه یعنی نمیدونم واقعا ولی تا ح ...

یه همچین موردی اطراف ما رخ داد  بعد همه ی ما ادمایی که کاملا بی طرف بودیم واقعا ناراحت شدیم و ناراحتیمون رو ابراز کردیم   طوری که  برای اونا تعجب اور بود چرا ما مخالف و ناراحتیم که کاملا خارج از این قضیه هستیم و هیچ اسیبی به ما نرسیده.ماهم گفتیمشون  ادم چیزیرو که برا خودش نمی  پسنده برا دیگران هم نمی پسنده.خانواده ی فرد اسیب دیده تشکر کردن.اون یکی ها هنوز متعجب بودن   از رفتار ما و میگفتندکه ماداریم زندگیه کس دیگه رو زیرو رو میکنم که نسبتی با شما نداره  .

سرسوئیچی جان نمیدونم چه حکمتیه  من کلی براتون نوشتم دوبار  هر بار پرید  اگه این پس ...

درخواست دادم قبلا 😐😂😂😂😂😂

اینم شانس منه 😂

خدایا شکرت 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها به مناسب روز جراح بهمون پنجاه تومن پول کادو دادن حالا با این همه پول من چکار کنم😐 چی باهاش ...

بکن تو چشم اونایی که نمیتونن ببینن تو جراحی 😆😆😆

همکارت گفته بودم امروز هم تولدمه هم روز جراحه 😎😃

سانسور چی دقت کن 😎😎😎

اوناهم پنجاه نیستن اخه😁 مارکی که باهاش عرق نکنی هفتاد تومنه

پیتزا بخر 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر
شنبه؟ جذابه ها ، البته در حد فیزیولوژی که ما تو علوم پایه ی دندون خوندیم اطلاع دارم😁

نه بابا ی سری تئوری بدون دیدن مریض که عملا فایده ای نداره

قشنگ زده به سرم😂😌 

خدا بزرگتر از دردای ماست رفیق❤
اره اینو یکی دیگه از بچه هر کدوم دوتا پیشی دارن😁🥰 ولی از هفته پیش اینا چیف شدن ممکنه اذیت کنن پشت ...

اها نه خداییش نمیدونستم حتی طرف ترم چنده 

بابا راحت باش پشت سرشون حرفم بزن😆

من که اونا رو نمیشناسم اونام من رو نمیشناسن 

فقط یه بار توی اینستا دیدم پیجش رو ولی خوب خاطرم موند 

من اینستا ندارم در حال حاضر 

بابا جراحی ها همین که بهت تبریک گفتن خیلیه 

خیلی ها آرزو شونه جراح باشن 

مثبت_اندیشی/#   ‍ ‍ ‍

نه اینو اون پسر وسطیه که هم رشته اییه منه گذاشته

بدوایسادی شاید توعکس بددیده میشه من جای شوهرت باشم قبول نمیکنم رگ غیرتم باد میکنه 

🌹👑خدای بی نظیرمن💛💚💜💙🧡❤💕غزل امام زمان(عج)....دلم هوای تو کرده،هوای آمدنت صدای پای تو آید،صدای آمدنت بهار با تو بیاید به خانه ی دل ماسری به خانه ما زن،صفای آمدنت هنوز مانده به یادم که مادرم میخواندزمان کودکی ام قصه های آمدنت حساب کردم و دیدم که با حساب خودم تمام عمر نشستم به پای آمدنت چقدر وعده ی وصل تو را به دل بدهم چقدر جمعه بخوانم دعای آمدنت نیامدی و دل من شکست ای مولاچه نذرها که نکردم برای آمدنت....🌹🌹🌹🍃@haj_rezaebrahimi