2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جاریم سه سال پیش آزمایش دادن و نمونه فرستادن آلمان حدودا ۱۵ تومن هزینه اش شد

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

امینو سنتز منظورته ؟ 

من انجام دادم ۲۶۰۰ شد 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
امینو سنتز منظورته ؟  من انجام دادم ۲۶۰۰ شد

نمیدونم دیگه چیه من ۲۲هفتمه سونو انجام دادم یه فرم پرکردم که واسه اطمینان بیشتر ازمایش ژنتیک هست.دیگه نپرسیدم کلا

تا اونجا ک من میدونم دومدله

یکی سلفری که خون مادر رو میگیرن و ۵ جفت از کروموزوم های جنین رو بررسی میکنن و درستیش ۹۰ درصده که میفرستن نمونه خون رو المان... 

یکی هم امینو سنتزه این از اب دور جنین میگیرن وهمه ۴۶ کروموزوم رو بررسی میکنن و ۱۰۰ درصد هست فقط حدود ۱-۰/۵ درصد ممکنه باعث سقط بشه چون کیسه اب با سرنگ سوراخ میشه و بعدش مراقبت میخواد تا ترمیم بشه و بزرگتر نشه... این توخود ایران انجام میشه

هردو حدود دوهفته الی یکماه طول میکشه جوابشون 

هردو یه قیمت بودن ۲۵۰۰-۲۶۰۰ 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍