2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

234 بازدید | 19 پست

بچه ها شما هم شوهراتون چه حق چه ناحق طرف مادرشونن .......شوهرم با کلی اذیتایی ک مادرش  ب من کرده بازم خیلی عادی با مادرش رفتار میکنه اصلا به مادرش حرفی نمیزنه که چرا اینکارو کردی و زن من ناراحت شده 

دلم میشکنه هر وقت اینکارارو میکنه 

من دگ خونه مادرشوهرم نمیرم اما شوهرم میره 

یعنی واقعا من جایگاهیی تو زندگیش ندارم همه چیزش مادرشه😔

و خدایی که بشدت کافیست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا وقتی منم مقایسه میکنم میبینم خانوادم هنوز برام پررنگ ترن دیگه انتظاری از شوهرم ندارم. چرا خودتو با مادرش مقایسه میکنی بنظرم حق دارن اونو بیشتر دوس داشته باشن بعدم واسه اینکه شوهرت بیاد سمتت باید سیاست ب خرج بدی ن با قهر و بحث و سرکوفت

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
بعله شوهر منم عاشق مامانشه  هر چی بگه و هر کار کنه شوخی بوده امار لحظه به لحظه رو هم باید داش ...

اره دقیقا به منم میگه مامان اگه حرفی میزنه منظوری نداره تو حساس شدی

و خدایی که بشدت کافیست❤

مردای ایرانین دیگه البته تقصیر مادراس تو بچگی اینقد پسرشونو وابسته میکنن بعدم دخالت میکنن اگه مادرای امروزی فرهنگشون بالا بره اینکارو نکنن نسل آینده به امید خدا خوب میشم مادرای عزیز بخدا بچه از ۱۸ سال دیگه دخالت نمیخواد پسراتونو مستقل بار بیارید برا خودتونم خوبه هی توقعتون بالا نمیره 

خب مادرشه شما خودتم بکشی اون نمیتونه دست بکشه ازش این اولا دوما ظاهرا شوهرت ارزشی برات قائل نیس الب ...

شایدم دلجویی رو بلد نیست . بعضی مادرا زیرک هستن عروس باید باهوش تر رفتار کنه . 

اره دقیقا به منم میگه مامان اگه حرفی میزنه منظوری نداره تو حساس شدی

تازه من از یه نفر تونی نی سایت تعریف کردم برا شوهرم گفتم یه خانمه تو نی نی سایت نوشته مادرشوهرم اذیتم میکنه نذاشت بقیه شو بگم گفت همش توهم ذهن خودشه😳😳😳

مردای ایرانین دیگه البته تقصیر مادراس تو بچگی اینقد پسرشونو وابسته میکنن بعدم دخالت میکنن اگه مادرای ...

مادرشوهر من هنوز با ۷۰ سال سن میره برای شوهرم گوشت و مرغ میخره که بیاره خونه میگه تو بلد نیستی خراب میخری زنت غر میزنه در حالی من اصلا غر نمیزنم و تعریف میکنم تا شوهرم خرید کردنو یاد بگیره 

و خدایی که بشدت کافیست❤
مادرشوهر من هنوز با ۷۰ سال سن میره برای شوهرم گوشت و مرغ میخره که بیاره خونه میگه تو بلد نیستی خراب ...

هی خداااااا مادرا نمیدونم چی ازجون پسرشون میخوان ولی کاری به دوماد خوشبختو دخترشون ندارن 🙄🙄🙄

بعله شوهر منم عاشق مامانشه  هر چی بگه و هر کار کنه شوخی بوده امار لحظه به لحظه رو هم باید داش ...

باورت میشه مادرشوهر من میدونه کی برنجمون تموم میشه کی گوشت تموم میشه بعضی وقتا میگه تا ۲ ماه دگ گوشت داری 

میگم نه تموم شده میگه وااااا چقدر مهمون داری 

و خدایی که بشدت کافیست❤