2777
2789
عنوان

گشنگي نصف شب روز ١٤ انتقال

7348 بازدید | 15 پست

بچه ها سلام امروز روز ١٤ انتقال جنين دوروز نصف شبا جوري گرسنه ام ميشه كه انگار صد سال غذا نخوردم كيا اين تجربه دارن؟! صبحا هم همينطور از گشنگي حالت تهوع ميگيرم!

طبيعي؟ يعني ميتونه علامت بارداري باشه اخه علامتاي ديگه رو هم دارم مثل درد و حساس سينه لكه بيني و قطع شدنش چند روز قبل موعد پريود كه امروزِ، حالتاي پريودي! كي اينجور علايمو داره بچه ها؟!؟! بهم گفتن ١٠ يعني ٥ ش ازمايش بدم ميشه روز ١٦ انتقال 

ان شا الله بارداری 

ولی اینا میتونه علاهم کادب بارداری هم باشه یعنی علاعم داروهای مصرفیت

برو از ببده بیاااااا 

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله ک باردار باشیی .فقط میتونم بگم شبا ک میخوای بخوابی بیسکویتی چیزی بذار بالای سرت نصف شب یا ...

قربونت عزيزم اخه جالبه ديروز ساعت ١٠ صبحانه كامل خوردم ساعت ١١ جووي گرسنه ام شده بود كه انگار دوروز هيچي نخوردم 😂 نصف شب بيچاره شوهرم رفت يه لقمه نون پنير گرفت من كه عاشق بيسكوييت هاي باي ام اصلا ميل نداشتم مجبوري يه لقمه خوردم ولي باز گشنه ام بود 😝😋😂 چه گيري كرديم والا🤦🏻‍♀️😪😂😂

ان شا الله بارداری  ولی اینا میتونه علاهم کادب بارداری هم باشه یعنی علاعم داروهای مصرفیت برو ...

همون ديگه ادم دو به شك واسه همين! حالا ٥ ش برم ببينم خدا چي ميخواد فعلا در اميدواري به سر ميبرم😝

قربونت عزيزم اخه جالبه ديروز ساعت ١٠ صبحانه كامل خوردم ساعت ١١ جووي گرسنه ام شده بود كه انگار دوروز ...

ارزو.  می کنم بار دار باشی وان شا الله همین طوره

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟
هزینه ای وی افت چقدر شدد وکجا ای وی اف کردی

من يه بار براي عكس رنگي اينجا رو بهم معرفي كردن رفتن ديدم كلينيك ناباروري داره مركز اموزشي درماني  تخصصي و فوق تخصي مهديه ، منذقه پايين تهران، دولتي ، طرح حمايت از ناباروردن دولتي داره كه ٨٠ درصد هزينه رو دولت ميده خيلي هزينه اش كم شد بدون داروها من چند تا عمل انجام دادم هيستروسكوپي و ميومكتومي ، اينم دومين اي و اف مثلا هزينه هر بار سونو گرافي هاي واژينال  ٣٥/٥٠٠ هزار تومان ويزيت بعد سون ٥٠٠٠ تومان! عمل تخمك كشي واسه اين سري با فريز جنينا شد حدود ٤٠٠ هزار تومان انتقالم سه تا جنين داشتم باورت ميشه شوهرم گفت ٦٠ هزار تومان كشيده كارت! دفترچه تامين اجتماعي دارم هزينه سوزن و دارو ها ي  انتقال حدودا شد ٤٠٠ با دفترچه يه سري ازاد بود! بيمارستان تميزي فقط محله اش پايين نزديك خيابان فداييان اسلام تهران، دكتراش خانم زهرا حيدر و خانوم زاده مدرس هستن كه توو نت هم سرچ كني مياد ! خيلي هم شلوغه ولي دكترا و ماما هاش خوب هستن  

سنت پایین تر از ۴۰ هست که قبول کردهمسرت هم‌مشکل داشت که ای وی اف شدی

من متولد ٦٣ هستم! همسرم مشكلش كم بود يعني وضعيت اسپرم هاش در حد اي يو اي بود يعني كمي ضعيف! خودم هم تنبلي داشتم و البته فيبروم! دوبار عمل كردم ! هيستروسكوپي! تير ماه امسال هم ميومكتومي ! چون ميوم( فيبروم) هايم بزرگ بود برداشتن جوري كه مثل سزارين زير شكمم قشنگ بخيه خورده بزرگ!🙁🥺 قبلنا گفتن بهم يكي از لوله هات انگار بسته است حالا چسبندگي داره يا چي يادم نيست! ولي رحمم كلا فيبروم ساز متاسفانه!

قربونت عزيزم اخه جالبه ديروز ساعت ١٠ صبحانه كامل خوردم ساعت ١١ جووي گرسنه ام شده بود كه انگار دوروز ...

سلام عزیزم من علایم شما دارم ....شما باردار بودید

.... سلامتی آقا امام زمان..... اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم....   
2790
2778
2791
2779
2792