2777
2789
عنوان

سنگ کیسه صفرا

22328 بازدید | 88 پست

مادرم یه ساله سنگ کیسه صفرا داشت ولی علائمی نداشت.الان چند هفتس بالای شکمش درد شدید میگیره که فقط با ژلوفن یکم اروم میشه.دیروز رفتیم سونوگرافی گفتن که کیسه صفراش پر لجن شده و یه سنگ دو سانتی تو گردن کیسه صفراس و کیسه صفراش ضخیم شده و باید با لاپاراسکوپی برداشته شه.از دیروزه از استرس دارم میمیرم.لطفا خانومایی که تجربه شو داشتن راهنمایی کنن.خیلی میترسم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم استرس نداره صفرا روبرمیدارن خوب میشه عملش سخت هم نیست دوتااز زنداداشای من انجام دادن سرسه روزهم عادی کارهاشون روانجام دادن فقط دکترهردوتاشون گفته بوداحتمال ابتلابه دیابت بالامیره مراقب بایدباشن الانم چندساله عمل کردن مشکلی ندارن

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
منم پارسال برداشتمش با لاپاراسکوپی مال من پر سنگریزه بود سنگاشم دکتر داده به خودم.کوچولو و هم اندا ...

باهاشون بازی کن🤣🤣🤣🤣

عزیزم استرس نداره صفرا روبرمیدارن خوب میشه عملش سخت هم نیست دوتااز زنداداشای من انجام دادن سرسه روزه ...

خب خداروشکر همش میترسم یه وقت موقع عمل مشکلی پیش نیاد😔خدایی نکرده خونریزی چیزی نکنه.خداروشکر که زن داداشاتون خوب شدن ایشلا که همه مریضا شفا پیدا کنن

خب خداروشکر همش میترسم یه وقت موقع عمل مشکلی پیش نیاد😔خدایی نکرده خونریزی چیزی نکنه.خداروشکر که زن ...

نه باباخونریزی چیه؟؟؟؟زنداداش من رفتیم بیمارستان عیادتش انگارنه انگارجراحی کرده😇گفت وخندیدیه شب بیمارستان بودروزدوم مرخص شد،اگه دکترش حاذق باشه وکاربلد مشکلی پیش نمیادان شاالله زودخوب میشه وسایه شون بالاسرتون همیشه پایدارمیمونه😘