2777
2789
 وا مگ میشه؟؟؟ احتمالا زده به سرشون 

نمیدونم 

یکی اومد گفت من حس ششم قویه 

یکیشون قراره ۲۰ روز دیگه بچه دار شه 

یکیشون ۵ ماه دیگه 

اون یکی داره میپرسه با فلانی ازدواج میکنم یانه 

واقعا نمیدونم .... 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙁چشم چشم😂

ای خدا چقدر بچه ایم 😕😕😕تو پشمون نیستی 

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
من بــــــــــــــــی ندارم

عـــــــــــــعععع

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

شماهم مثل خواهر من ... تا خونه رو تمیز نکنه خوابش نمیبره 

خخخ نه من خیلی این مدلی نیستم ولی شوهرم شب کاره خونه نیس منم وقتایی که نیس بدخواب میشم برای همین کارام کردم هرچند فردا نمیتونم بخوابم ولی واقعا دیگه طاقت یه عالمه لباس تانکرده رانداشتم