2777
2789
عنوان

دوشیدن شیر

160 بازدید | 7 پست

سلام پسرم ۶ ماهشه از همون اول برای دوشیدن شیر مشکل داشتم الانم ولی زیاد به کارم نمیومد اما الان احتیاج دارم چه با دست و چه با شیردوش دستی نمیتونم شیرمو بدوشم خیلی حوصله کنم میشه ۳۰ سی سی میشه طرز کار شیر دوش هم نمیدونم هرکاری میکنم حتی یک قطره ام نمیاد ازش لطفا کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه بخرم با اونم اصلا جواب نده؟

اگه شیر داشته باشی حتما جواب میده 

معذرت میخوام شیردوشی برقی منظورم نبود اشتباه نوشتم 

یه شیردوشی هست شکل وشمایلش مثل لوله اب خونه ی آن شرلی😅که ماریلا باهاش اب میکشید بیرون 

اونحوری بود قیافه ش 

یه دسته داشت مثل اهرم بالا پایین میشد بعد خیلی قشنگ و راحت شیردوشیده میشد 

نمیدونم کجاها دارن چون مالخودم نبود

من پسرم دوروزش بود شیرم سفت بود نمیومد با شیردوش معمولی که اصلللللااااااا ههییییچ با دستم که خودنو میکشتم به زور میشد ۳۰سی سی 

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  
اگه شیر داشته باشی حتما جواب میده  معذرت میخوام شیردوشی برقی منظورم نبود اشتباه نوشتم  ی ...

😂😂😂😂😂آره دیدم میدونم کدوم رو میگی ولی خداروشکر با شیر دوش دستی یاد گرفتم  شیرمو بدوشمدممنون از لطفت 

😂😂😂😂😂آره دیدم میدونم کدوم رو میگی ولی خداروشکر با شیر دوش دستی یاد گرفتم  شیرمو بدوشمدممنو ...

سلام 

من دوتا مرده زایی داشتم ۲۶و۲۱هفته آزمایش که دادم مشخص شدسندروم فسفولیپید دارم که میگن زیرمجموعه ی لوپوسه،شما سقط چندهفته داشتین .ممنون میشم جواب بدین منم مثل قبلنای شما کلی نگرانم

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا