2821
2789
عنوان

ساک حاملگی

122 بازدید | 13 پست

گفتن بهم ساک حاملگیم پایینِ چیکار کنم یعنی چی البته دکتر تو مطب دید با سونو گفت که احتمال میدم حالا نمیدونم یعنی چی آخه خیلی ترسیدم بعدم گفت نترس هم رحمت خالی بود همم که دستگاه ما ضعیفه نمیدونم حالا یعنی چی اگه میدونید راهنمایی کنید لطفا

🤗
قلب تشکیل شده بود یا نه؟

سونو واژینال انجام دادم ۶ هفته گفت همه چی نرماله عالیِ قلبشم گفت که تشکیل شده اما نمیتونم بزارم گوش کنی اینو تو بیمارستان انجام دادم 

الان که هشت هفته ام دکتر با سونوی خودش گفت هیچی نمیبینم ساک پایینِ😑

🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سونو واژینال انجام دادم ۶ هفته گفت همه چی نرماله عالیِ قلبشم گفت که تشکیل شده اما نمیتونم بزارم گوش ...

انشالله که چیزی نیس به خودت استرس نده ریلکس باش عمه چیزی بسپار به خدا حالا اگه تونستی به دکتر دیگه هم برو ببین اون چی میگه متخصص سونوگرافی

انشالله که چیزی نیس به خودت استرس نده ریلکس باش عمه چیزی بسپار به خدا حالا اگه تونستی به دکتر دیگه ه ...

فردا میرم سونو برام سونو نوشت دکترم گفت چون دستگاه ما ضعیفه برو مرکز سونو شنبه جوابشو بیار

🤗
آره ان شااله که هیچی نباشه به امید خدا هر چی خودش بخواد همون بشه

آره عزیزم هر چی قسمت باشه،من بارداری اولم خیلی خوشحال بودیم دوبار هم سونو رفتم گفت خوبه دفعه بعد که رفتم گفت ساک جنین و جفت تشکیل شده ولی جنین نه به عبارتی بارداری پوچ رفتم کورتاژ کردم خیلی ناراحت شدیم ولی دوباره بعد از پنج ماه خدا بهمون یه دختر خوشگل و ناز داد اینو گفتم که بدونی هر چه خواست خدا باشه همون میشه