2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بود

مادرشوهر من زمینگیره ولی دختراش حاضر نیستن ازش نگهداری کنن بعد خواهرشوهرم گفته پسراش لباسای مامان رو عوض کنن شلوارش رو عوض کنن مگه داریم اینقدر بی حیا اینقدر پررو از دیروز در عجبم

اخه این حرف واس سال ۹۶ بود ، البته ک با دلار الان هم حساب کنی دیگه ووقعا روزی ۴میلیون ب یه ابدارچی ن ...

چرا میدن 

همین الان ک تو لم دادی رو تخت

خیلی از ایرانی ها دارن ویزای چند ماهه درست میکنن ک برن دوبی و امارات اونجا گدایی کنن و ماهی سه و نیم تا چهار میلیون خیلی راحت در میارن البته این خبر ماله دو سال پیش بودالان بیشتر شده قطعا

سلام ملیکم
چرا میدن  همین الان ک تو لم دادی رو تخت خیلی از ایرانی ها دارن ویزای چند ماهه درست میکنن ک بر ...

اولا ک بنظرم واژه لم دادن صحیح نیست دوما اگر متن نظر منو بخونی گفتم ک گفت روزی۴میلیون حقوق میدن روزی یعنی ماهی ۱۲۰میلیون واس یه ابدارچی