2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی روز یکی ب دوستش میگه نامزدت واسه تولدت چی خرید؟؟ میگه اون فراری البالویی اون دست خیابون رو دیدی؟ میگه اره میگه ی شورت همون رنگی😆

کینه ای نیستم ولی الزایمرم ندارم👑
من زیر بارون که هیچی،زیر فشار مستقیم شلنگ آتش نشانی هم یاد کسی نمیفتم😂😐

من بدبخت رو بگو ک یاد صد نفر میوفتم 😂😂

دوستای مهربونم میشه برای ارامشم و موفق شدنم با دلای پاکتون یه صلوات مهمونم کنین؟😘 اگه خواستین بهم بگین فرستادین منم براتون جبران کنم 🥰
من بدبخت رو بگو ک یاد صد نفر میوفتم 😂😂

خخخ😂

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕

وصیت حیف نون به پسرش

.

.

.

.

.

.

.

.

.

هیچ وقت زن نگیر اینو به پسرتم بگو😂😂

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

گوشی دخترخالم ویروس گرفته بود.

برد یه جایی براش درست کنن الان یه

هفتست نمیره بگیره.

میگم چرا نمیری بگیری؟

میگه اگه ویروس کرونا باشه چی؟

بذار یه هفته فرنطینه باشه :|

خدایا این خوشیهارو ازما نگیر 😂

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
خخخخ چ عرووسی

وااای نگو من همیشه چادری برای اولین بار مانتو شلواری شدم روسریم مثل روسری زن شکیب کاپشن پفکی خواهرم با کفش اسپرت خدایی الان با خودشون میگن این دختره عقب مونده است

دوستای مهربونم میشه برای ارامشم و موفق شدنم با دلای پاکتون یه صلوات مهمونم کنین؟😘 اگه خواستین بهم بگین فرستادین منم براتون جبران کنم 🥰
چرا خورشید از غرب غروب میکنع ولی از شرق شروق نمیکنع🤔🤔

چرا وقتی از حموم میایم بیرون با اینکه تمیزیم ولی بعد از چند وقت حوله کثیف میشه ؟🤔

استاندار استان هاوشینگِ چین اعلام کرد: به دلیل گسترش ویروس کرونا فردا تمامی مقاطع تحصیلی هاوشینگ ...

😂😄😄😅