من میزارم تو زودپز با پیاز و ادویه گوست ک نرم شد با کمی اب گوشت وسط برنج میزارم دم میکشه
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...
گوشت و با ادویه لیمو پیاز بذار زود پز خوب بپزه یا قابلمه بعد که خوب پخت کشمش و پیاز خلالی خورد کن تفت بده با کشمش بعد گوشتارو هم بذار باش بعد کمی زعفرون دم کرده بریز روش بذار کامل ابش گرفته بشه برنج که کشیدی گوشتو با کشمش و پیاز بریز رو برنجت برا اب گوشت که توش پختی شعلشو کم کن یکم برنج نیم دانه یا عنبر بریز توش برنج که خوب پخت یکمی شوید یا کرفس بریز سوپش خیلی خوشمزه میشه
من یه پیاز بزرگو تفت میدم تا نرم شه بعد گوشت اضافه میکنم زردچوبه میزنم یه استکان آب میریزم دم کنی میزارم تا بپزه بعد نمک و فلفل میریزم
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...
داخل گوشت راباسیر وگشنیز وجعفری چند ساعت بخوابان،یعنی اینها راخردکن بهش بمال،بعد با پیازداغ تفت بده،یه ذره. زعفران بزن از دارچین بهتره،اب بریزرباحرارت کم در زودپز بپزه