2777
2789
عنوان

چلو گوشت؟؟

1083 بازدید | 20 پست

سلام ، کدبانوهای گل ، ی تیکه بزرگ گوشت خالص خریدم ک بپزمش ،ب صورت درسته نرم شه با شوید پلو 

میخوام بدونم چجور باید درستش کنم؟؟ 

خورش نه ها ،، خود گوشت رو بپزم ...

بوی نم بارون 😍🌧️☔

من میزارم تو زودپز با پیاز و ادویه گوست ک نرم شد با کمی اب گوشت وسط برنج میزارم دم میکشه

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

یعنی چلو گوشت؟؟؟

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیاز داغ کن وزردچوبه بریز گوشت رو ۳تکه کن توش تفت بده رب زعفرون دارچین  چوبش بنداز اب بریز بزار بجوشه

جوش اومد کمش کن با شعله ملایم بزار بپزه ی تکه هویج درسته بنداز تو ابش 

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟

من چلو گوشتو 

پیاز رنده شده  گوشتو   ادویه رو تفت میدم خوب  با یکم دارچین و  بعدم   یکم رب سرخ میکنم و اضافه بعدم  کته ته دیگ زعفرانی و بس

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤

گوشت و با ادویه لیمو پیاز بذار زود پز خوب بپزه یا قابلمه بعد که خوب پخت کشمش و پیاز خلالی خورد کن تفت بده با کشمش بعد گوشتارو هم بذار باش بعد کمی زعفرون دم کرده بریز روش بذار کامل ابش گرفته بشه برنج که کشیدی گوشتو با کشمش و پیاز بریز رو برنجت برا اب گوشت که توش پختی شعلشو کم کن یکم برنج نیم دانه یا عنبر بریز توش برنج که خوب پخت یکمی شوید یا کرفس بریز سوپش خیلی خوشمزه میشه 

خدایا خستم 
بله 

آخه تأکید کردی خورشتی نه فک کردم مدل دیگه ای

من یه پیاز بزرگو تفت میدم تا نرم شه بعد گوشت اضافه میکنم زردچوبه میزنم یه استکان آب میریزم دم کنی میزارم تا بپزه بعد نمک و فلفل میریزم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

داخل گوشت راباسیر وگشنیز وجعفری چند ساعت بخوابان،یعنی اینها راخردکن بهش بمال،بعد با پیازداغ تفت بده،یه ذره. زعفران بزن از دارچین بهتره،اب بریزرباحرارت کم در زودپز بپزه

سراسر زندگی من معجزه بود 
آخه تأکید کردی خورشتی نه فک کردم مدل دیگه ای من یه پیاز بزرگو تفت میدم تا نرم شه بعد گوشت اضافه میک ...

یعنی با ی استکان اب، کافیه که 4 ، 5 ساعت بپزه؟!

بوی نم بارون 😍🌧️☔

تو نت سرچ کن چلو گوشت دونفره با ریز نکات میگه

دستور آشپزی گلزار نورمحمدیان و یکی دیگه یادم رفت اسمش رو لایک کن برم نگا کنم بیام بگم 

دستوراشون عالیه

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
یعنی با ی استکان اب، کافیه که 4 ، 5 ساعت بپزه؟!

آره باید دم کنی بزاری کمش کنی

تو نت بزن طرز تهیه چلو گوشت پسران کریم