2777
2789
عنوان

آسم کودکان

2297 بازدید | 54 پست

سلام دوستان،دخترم سه سال و نه ماهشه، از دوسالگی بعد از یک سرماخوردگی سرفه هاش شروع شدن،هنگام دویدن و خندیدن سرفه میکنه،رفلاکس هم داره،الان دوازده روز از سرماخوردگیش میگذره اما کماکان سرفه کم رو داره و مدام گلوشو صاف میکنه،اگه تجربه دارید کمکم کنید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ببر متخصص آسم و آلرژی دختر من آلرژی داره پارسال بعد از حدود یکماه سرماخوردگی های مداوم 20 شب مونته لوکاست و دوتا هم اسپری داده بود برای یک هفته هم دهان هم بینی امسال هم حدودا 2 ماه مونته لوکاست خورد ولی خدا روشکر گفت اسپری نمیخواد تازه علاوه بر تنفس تو بهار و پاییز کل تنش کهیر میشه آزمایش هم دادم منشا نامشخص داره

بچه های منم چون نارس بودن حساسیت شدید دارن سرفه های وحشتناکی داشتن هر وت اینجوری میشن بهشون شربت آیو ...

آیورا چون گیاهیه میترسم،یکبار دکتر بهم گفت اونها باعث انباشت خلط توی ریه بچه میشن،نمیدونم بخدا چیکار کنم،دختر من هم بخاطر اینکه وزن نمی‌گرفت دوهفته زودتر اومد اما تا دوسالگی خوب بود.ممنونم عزیزم

عزیزم ببر متخصص آسم و آلرژی دختر من آلرژی داره پارسال بعد از حدود یکماه سرماخوردگی های مداوم 20 شب م ...

هر روز عصر بهش میدم،هر دوازده ساعت زادیتن،اسپری سرتاید و سالبوتامول،امپرازول،میدونی به معنای واقعی خسته ام،دوست دارم یک روز بدون دارو باشه عادی باشم ،نمیشه

عزیزم ببر متخصص آسم و آلرژی دختر من آلرژی داره پارسال بعد از حدود یکماه سرماخوردگی های مداوم 20 شب م ...

پیش مدرسی،قره گوزلو،آقامحمدی،خان بابایی،نبوی،خلیل زاده،مکی،ممیشی،صیقلی،سیاری،لسانی و حداقل بیست تای دیگه که یادم نمیاد بردم

هر روز عصر بهش میدم،هر دوازده ساعت زادیتن،اسپری سرتاید و سالبوتامول،امپرازول،میدونی به معنای واقعی خ ...

حالت رو میفهمم آلرژی هم ی درصدیش مربوط به رفلاکس هست منم تو نوزادی خودم مشکوک بودم به اینکه دخترم رفلاکس پنهان داره ولی دکتر می گفت نداره الانم از پارسال درگیر آلرژی‌ش شدم اون کهیر که وحشتناک فقط میتونم هیدروکسی زین بدم بهش

حالت رو میفهمم آلرژی هم ی درصدیش مربوط به رفلاکس هست منم تو نوزادی خودم مشکوک بودم به اینکه دخترم رف ...

انشاالله هیچوقت مریضی بچه رو تجربه نکنی و همیشه شاد و سرحال باشن

[QUOTE=121752258]پیش مدرسی،قره گوزلو،آقامحمدی،خان بابایی،نبوی،خلیل زاده،مکی،ممیشی،صیقلی،سیاری،لسانی و حداقل بیست تای ...[/QUOTE

پیش این همه دکتر رفتن اشتباهه. شما نهایتا پیش دو تا دکتر برو، اگر حرفهاشون با هم یکی بود که هیچ اگر هم یکی نبود برو پیش دکتر سوم و ببین با کدوم یکی از قبلیها موافقه. این که شما انتظار داری بچه ات دارویی نخوره انتظار درستی نیست. خدا رو شکر که برای این مریضی داروش هست. دختر خودم هم همین مشکل رو داره.

پیش مدرسی،قره گوزلو،آقامحمدی،خان بابایی،نبوی،خلیل زاده،مکی،ممیشی،صیقلی،سیاری،لسانی و حداقل بیست تای ...

راستی کلنیک آلرژی هم شنیدم خوبه در کنار دارو ی سری توصیه های خوراکی و سبک زندگی داره که نتیجه بخشی بیشتر میشه البته من نرفتم یکی از دوستان رفتن و نتیجه گرفتن البته دکتر دخترمم چندتا توصیه کرد اینکه فرش اتاقش رو جمع کنم و تمام عروسک های پولیشی و خز رو جمع کنم از اسپری و ادکلن استفاده نکنم شوینده لباساش هم بوی ملایم داشته باشن

[QUOTE=121752258]پیش مدرسی،قره گوزلو،آقامحمدی،خان بابایی،نبوی،خلیل زاده،مکی،ممیشی،صیقلی،سیاری،لسانی ...

درسته، قصه اش خیلی مفصله،بخاطر این مریضی من هزار جا رفتم،اما متاسفانه نتیجه نگرفتم،میخواستم یکی با اطمینان بگه آسمه و تمام،هیچکدوم نگفتن،بخاطر عفونتی که توی ریه اش بود،هنوزم که هنوزه فقط دنبال اینم ببینم کی مثل منه،چی شده،تعش به کجا میرسه