2777
2789
عنوان

مشکل زنانه

151 بازدید | 8 پست

سلام دوستان لطفا اگه کسی مشکل مشابه من داشته یا چیزی راجع بهش میدونه منو راهنمایی کنه.من دو تا زایمان طبیعی به فاصله 4سال داشتم و الان هم 5 سال از زایمان دومم میگذره و مشکلی که دارم اینکه وقتی سرما میخورم یا هر وقت عطسه و سرفه میکنم بی اختیار یه مقدار ببخشید جیش میکنم. میخوام بپرسم کسی میدونه این مشکل درمان قطعی داره یا نه در ضمن31 سالمه پیشاپیش ممنون از جوابهاتون.

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنیدم تمرینات کگل خوبه

یکی اقواممون هم تهران واسه همین رفته بود دکتر بهش گفته بود پودر خوراکی کلاژن بخره استفاده کنه اونم اینکارو کرده بود خیلی راضیه البته فک کنم یکم گرونه

من اگر مثانم پر باشه اره،بیشتر به خاطر شل شدن عضلات کف لگن طی بارداری هست ورزش کگل رو تو نت سرچ کن برای تقویت عضلات کف لگن خوبه انجام بده

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

به خاطر افتادگی مثانه است.با جرانی خوب میشه.ی مدل جراحی هست که ی وسیله میزارن زیر مثانه به نام مِش.اگه این مدلی عمل کنی افتادگی برنمیگرده.اگه تهرانی دکتر صحابی بیمارستان به آفرین عمل میکنه.با تامین اجتماعی رایگان.البته پول مش باید بدی بعد خودت از بیمه ی مقداری پس بگیری.اگه تکمیلی باشی ک بهتر

دخترم من و بابا منتظریم بیای خونمون گرم تر بشه

ممنونم دوست عزیز بابت جواب دقیقتون ولی شیراز هستم. امیدوارم دختر نازت صحیح و سلامت بیاد به آغوشتون

به خاطر افتادگی مثانه است.با جرانی خوب میشه.ی مدل جراحی هست که ی وسیله میزارن زیر مثانه به نام مِش.ا ...

ببخشید ریپلای نشد ولی پست قبلی ازتون تشکر کردم.