2777
2789
عنوان

کنکوریا خصوصا پرستارا بیان تو😍

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 59 پست
من دانشجو هستم و تو بیمارستان کار میکنم پرستار هارو میبینم و میفهمم چه اخلاقی دارن اینجوری نیست که ...

من نمیگم همه پزشکا بدن ولی خدا شاهده تو شهری ک زندگی میکنم ک شهر مرزی هست و جنوبی دکتراش بیسوادن طوری ک من چندبار پیش اومد ک اشکال متخصص رو بگیرم فقط با یکم تسلط رو زبان انگلیسی و مطالعه ای ک دارم یعنی دیپلم تجربی ک باسواده از متخصص اینجا باسواد تره شما دیگه خودت تصور کن چقد داغونه..یه بار دکتره داشت دارو مینوشت بش گفتم اجازه هست یه موردی رو بگم؟؟(میخاستم راجب دارو یه چیزی بگم) گف نه نگو! خب این اگه میفهمید ک حالیش میشد یه چیزی هس به اسم حساسیت دارویی به یکی میسازه به یکی نمیسازه...من یه چیزایی دیدم که باورشم براتون سخته...وگرنه کم پزشک باوجدان و با سواد نداریم من از شهرم میگم ن از کل دنیا

ممنون که از تجربیاتت گفتی عزیزم...حتما اینم لحاظ میکنم چون این موردی که گفتی دوستم متاسفانه درگیرش شده

من نمیگم همه پزشکا بدن ولی خدا شاهده تو شهری ک زندگی میکنم ک شهر مرزی هست و جنوبی دکتراش بیسوادن طور ...

بله از این نظر درست هست مثلا من دانشجو پزشکی هستم از من سوال میرسن بهتر جواب میدم تا خیلی از دکترا نه تنها من بلکه بیشتر دانشجو ها همینطور هستن

این حرفتون درست هست

خواهش میکنم وظیفم بود امیدوارم موفق باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من به عنوان کسی که تجربه پزشکی دارم،. بهت میگم همه دکترا بد نیست، خوب وقتی نوبت نمیدن یعنی ندا ...

دکترایی ک من رفتم اکثرا بیسواد بودن انسانیت نداشتن اصلا برا بیمار وقت نمیزاشتن...من اگه بخام برم دکتر عمومی ترجیحا میرم پیش اونایی که تو طرحن چون هنوز وجدان کاری دارن و دقت میکنن...شما بخواید پیشنهاد بدین چه رشته ای رو پیشنهاد میدن؟

من روحیه خودمو میشناسم اصلا شاید از ادمایی باشم ک با پزشکی عاقبت بخیر نمیشم به شما چه ربطی داره؟! من ...

حالت زياد خوب نيست روانپزشك ميخواى

اين همه عقده از پزشكيا تنها دليلش اينه تو ناخوداگاهت خواستى پزشك بشى و نتونستى 

منم خواستم و نشد (الان دكتراى رشته ى ديگه هستم)

ولى باعث نشد اينجورى عقده اى بشم 

باعث شد درك كنم كه اونا حتما تلاشى كردن كه من نكردم

بله از این نظر درست هست مثلا من دانشجو پزشکی هستم از من سوال میرسن بهتر جواب میدم تا خیلی از دکترا ن ...

اره واقعا من دو تا پزشک طرحی دیدم واقعا پزشک واقعی بودن خیلی زمان گذاشتن و اهمیت دادن حتی اگه تشخیصشون اشتباه بود همینکه وقت گذاشتن  و بررسی برام ارزشمنده

حالت زياد خوب نيست روانپزشك ميخواى اين همه عقده از پزشكيا تنها دليلش اينه تو ناخوداگاهت خواستى پزشك ...

معذرت میخوام ولی مدرکتو بنداز تو سطل اشغال وقتی فهم و شعورا در همین حده....چون شما خواستی و نشد دلیل نمیشه هرکی پرستاری یا هر رشته دیگه از تجربی جز پزشکی رو بخواد خواسته و نشده یا عقده ای هس یا هر چی...من از تجربه های تلخم گفتم و گفتم ک خودم بیمارم و بارها با پزشکا از عمومی تا فوق تخصص برخورد داشتم شما تجربیات منو نداری پس حقم نداری از یه جای دیگه ندیده یه چیزی رو هوا بگی

من پزشکای شهر خودمو میگم که به شدت شهر محرومیه شما شاید تو شهر خیلی خوبی هستی دکترای شهرت عالی باشن...قضاوت خیلی بده اینو یادبگیریم دهن ب قضاوت باز نکنیم اصلا لازم نیس نظر بدیم وقتی ازمون نظری نخواسته شده میدونید چقد بده که یه ادمو طبق افکار خودمون قضاوت کنیم؟؟؟ بخدا قسم اگه کسی کسی رو قضاوت کنه نمیمره الا اون شرایط رو تجربه کنه و بفهمه که قضاوت تاوان داره (و حتی شایدم نفهمه چون کاملا بسته به شعور و درک ادمه) 

با_شعور_باشیم#  

مرسی سلینتا جون روحیه و انرژیمو دوچندان کردی عزیزم از خدا میخام همیشه سالم شاد و پر انرژی کار کنی و ...

قربونت عزیزم همچنین تو هم انشالله همیشه سالم و شاد باشی😘😘

There is GOD💚💚💚   ..                                               
عزیزم دیگه توایران اینجوریه..معلومه که درمقابسه باپزشک خیلییی ناچیزه.من کارشناس رادیولوژیم..ماهی ۴ون ...

اون ۱۲ سال درس خونده تو ۴ سال

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

پرستاری کار خیییییلیییی سختیه، همه کارای مریض با پرستاره ولی پول اصلیو پزشک میگیره حقوقش نسبت ب کارش خییلیی کمه، اکثر پرستارا هم بعد از بازنشستگی با کمردردا و ناراحتیای متفاوت دستوپنجه نرم میکنن. تو ایران هیییییچ ارزشی نداره چه از طرف مردم چه از طرف دولت و مسیولا، جامعه مون پزشک سالاره پرستارو در حد نوکر میدونن. برا همین من به شخصه پشیمونم که چهارسال عمرمو گذاشتم پای بعضی از بیمارانم ک درقبال برگردوندن زندگی بهشون چیزی جز فحشو ناسزا و نفرین نصیبم نشده. به هیچکس توصیه نمیکنم بیاد تو این رشته خودمم امسال انصراف میدم. 

مگه تو اروپا پرستارا بیشتر میخونن یا پزشکا کمتر؟؟؟ اونجا نهایتش دو یا سه برابر پرستار حقوق میگیرن، ا ...

نه ولی تو زمان درس خوندن بورسیه تحصیلی میشن نه مثل این بدبختا که همش درس نه خونواده نه آرامش نه پول اینام بعد ۴۵ سالگی به یه جایی تازه میرسن من اصلا دوست ندارم پزشکی رو برادرم سالها درس خوند ولی و واقعا پسر خوب و باهوشی بود همیشه ولی الانم که ۴۰ سالشه حتی خونه نداره تازه ۵ ساله داره کار میکنه بیماستان ماهی ۵ میده کارانه هم یک سال و نیم بعد واریز میشه بیچاره خانومش که دوازده ساله تو نداری ها باهاش بوده

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
نه ولی تو زمان درس خوندن بورسیه تحصیلی میشن نه مثل این بدبختا که همش درس نه خونواده نه آرامش نه پول ...

تازه تفریح هم خبری نیست هیچ وقت نه ۱۳ بدر نه عیدا پیشمون نیست