2777
2789
عنوان

نگرانشم😭

176 بازدید | 19 پست

شوهرم از دیشب اومد خونه حالش خیلی بد بود نمیتونس رو پاش وایسه دست و پاشم بی حس بود تقریبا.. تاحالا اینجوری نشده بود نمیدونم چرا اینجوری شد.‌.

امروزم یکم کسل بود ولی الان داشت میرفت سر کار دیدم زیر گردنش متورم شده نمیدونم رگش باد کرده اینجوری شده نمیدونم عفونته قولنجه چیه کسی نمیدونه دلیلش چی میتونه باشه؟

دقیق یه سمت گردنشه سمت دیکه ش اینجوری نیست

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

غددلنفاوی هست 

خب چرا اینجوری باد کرده و سفت شده ؟

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

والا این که میگی بی حس بود و نمیتونست رو پاش وایسه رو نمیدونم. 

ولی زنداداش من چند هفته پیش یهویی یه ور صورتش ورم کرد. شبیه اوریون. دکتر گفت ویروسه و چند روز بعد خوب شد. انشالله که مال همسر شما هم چیزی نیست. ولی اگه امشب هم ادامه داشت دکتر برید دیگه

انشالله خوب میشه شاید گلوش عفونت کرده

خدا کنه فقط همین باشه

ممنون عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز